BearLock-Benelux winnaar 2016 in Mechanische diefstalbeveiliging


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160229 -- BearLock-Benelux BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Mechanische-diefstalbeveiligingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘BearLock-Benelux is een echte nichespeler met een unieke propositie. Haar mechanische beveiliging voor automobielen – bijna alle soorten en merken, inclusief campers en bedrijfswagens – wordt door vele partijen in de keten van de automobielsector geroemd en gewaardeerd en veelal ook voorgeschreven.’

BearLock is een volledig ingebouwd, mechanisch slot voor de versnellingsbak of stuurkolom van auto’s. Het blokkeert de versnelling of stuuras, waardoor diefstal  vrijwel onmogelijk is. Omdat het een volledig mechanisch systeem is, zonder (elektronische) koppeling met andere systemen, zijn storingen en falen uitgesloten. Het slot wordt geïnstalleerd in harmonie met bestaande techniek en interieur, en vormt één geheel met het chassis van de auto. Producent is BearLock-Benelux BV, een puur familiebedrijf dat tevens – als enige in de wereld – hoogwaardige stoelhoezen voor kampeerauto's maakt, in vele modellen en variaties. De onderneming is opgericht in 2006, maar vindt haar oorsprong al in 2003. Zij is gevestigd in Emmeloord, telt drie (binnenkort vier) familiemedewerkers en is in de hele Benelux actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in BearLock-Benelux BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij BearLock-Benelux, want zij is continu doende haar producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Hoogste kwaliteit en effectiviteit

De systemen van BearLock-Benelux zijn SCM- en TUV-getest en goedgekeurd, hetgeen garantie betekent voor de hoogste kwaliteit en effectiviteit. Dankzij de SCM-certificatie-erkenning voor vele typen auto’s geven diverse autoverzekeraars korting op de premie.  In bepaalde gevallen raden zij zelfs aan een dergelijke beveiliging te laten inbouwen om de premie te verlagen. De systemen zijn zo goed dat ze vrijgesteld zijn van een periodieke herkeuring, waar de meeste andere systemen wel aan onderworpen zijn. De BearLock is goedkoper dan de meeste akoestische en elektrische alarmsystemen, is storingsongevoelig en biedt vrijwel 100 procent zekerheid. In Nederland of de  Benelux is er geen andere aanbieder met zo’n hoogwaardige oplossing’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De samenwerking met de grote importeurs/dealers wordt steeds intenser. De twee grootste auto-importeurs van Nederland, PON (VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche)  en Louwman & Parqui (Toyota en Lexus), hebben BearLock exclusief geselecteerd, als enige toegestane mechanische beveiliging. De steun vanuit de verzekeringswereld, de hechte banden met diverse importeurs en dealerorganisaties en de positieve attitude van diverse overkoepelende instanties op beveiligingsgebied hebben BearLock een unieke en onderscheidende marktpositie opgeleverd. Spontane aanvragen vanuit de dealerorganisaties en individuele bedrijven bevestigen de sterke positie.

‘BearLock-Benelux BV beschikt over enorme knowhow op het gebied van mechanische diefstalbeveiliging en onderscheidt zich met name door de hoge klasse van beveiliging die zij heeft ontwikkeld. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een absolute topper in haar wereld!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.bearlock.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' BearLock-Benelux winnaar 2016 in Mechanische diefstalbeveiliging '
Lees ook