013 Tilburg

Programma-overzicht:

18-8-2001 Beats & Beyond
The Choice + Kleine Zaal + Bat Cave
aanvang: 23.00 uur, zaal open:23.00 uur
Entree: f 10,00
Voorverkoop: f 10,00 + f 1,50 servicekosten, de voorverkoop start vanaf 4 augustus vvk uitsluitend via 013 boxoffice/café ma/za 10.00/18.30

The Choice: Alternative Popular: music by KoSS
Kleine Zaal: T-Power + Loes Lee
Bat Cave: Love is the Law - an evening of adult entertainment: DJ's Reinoud + Erik

Loes Lee
Samen met collega-Dj Peter Meneater maakt Loes Lee deel uit van Bitchville en Opex, maar het duo brengt ook regelmatig 12 inches onder hun eigen naam op de markt. 'Semiotics/Tenzor' is zojuist verschenen op een sublabel van Djax Records (Djax-X- Beats). 'Semiotics' is een energieke hiphop/break cross-over nummer met MC Gumshoe (The Proov) aan de 'mike' en Darin McFayden aan de knoppen. Inderdaad, dat is FreQ Nasty. 'Tenzor' wordt treffend omschreven als 'deep nu breaks track with moody atmosherics and lush sexy female vocals snippets running over an absolutely tearing bassline'.

minimumleeftijd 18 jaarT-Power is een alter ego van Mark Royal. Deze Britse experimentele jungle producer verscheen voor het eerst in de picture met de hardcore-techno groep Bass Selective, die een hit scoorde in 1991 met 'Blow Out Part II'. Een jungle cd avant la lettre en enorm invloedrijk op het verloop van dit breakbeatgenre. Inmiddels geeft T-Power, net als collegae Boymerang of Plaid, een eigen draai aan drum'n'bass. Zijn liefde voor de muziek van David Sylvian, Ryuichi Sakamoto en Pat Metheny is te horen op het 'Dental Hygiene/ Who Gives a Funk' (Botchit & Scarper).

Meer? Check

Zoekwoorden:

Deel: ' Beats & Beyond in 013 Tilburg '
Lees ook