Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Fris, origineel en kleurrijk!

HIPPE BEAUTY ACCESSOIRES IN DE BADKAMERS
VAN RADISSON SAS HOTELS & RESORTS

Amsterdam, 23 juli 2002... Fris, origineel en kleurrijk ... Dàt zijn de nieuwe 'badkamer accessoires' van Radisson SAS Hotels & Resorts. Vanaf 1 juli vinden gasten een transparante design display gevuld met fleurige bakjes vloeibare zeep, shampoo/ conditioner en douchegel in hun badkamer, bij verblijf in één van de hotels wereldwijd.

De hypermoderne amenity-lijn bestaat uit fris paarse, roze, oranje en groen gekleurde badkamer accessoires. Vanaf deze maand zijn deze te vinden op alle kamers in de Radisson SAS Hotels & Resorts waaronder de twee hotels in Amsterdam. De badkamerlijn vormt een extra toevoeging aan het reeds unieke kamerconcept van de keten, waarbij gasten zelf hun favoriete kamertype kunnen kiezen; in de Amsterdamse hotels zijn dat Oudhollandse, Art-Deco, Scandinavische en met ingang van augustus ook Maritieme kamers.

Marc Horsmans, Director of Sales van de Radisson SAS Hotels in Amsterdam, is enthousiast over de nieuwe beautyproducten: "De nieuwe badkamerlijn heeft een frisse, moderne en vernieuwende uitstraling en sluit hiermee naadloos aan op de USP's van Radisson SAS Hotels: fresh, host and easy. Daar staan wij voor. En daarom kiest de gast voor ons".

Radisson SAS Hotels & Resorts telt momenteel 108 hotels en nog 39 in ontwikkeling in 37 landen en is de enige franchiser voor Radisson SAS Hotels & Resorts in Europa, het Midden Oosten en Afrika. De Nederlandse hotels van Radisson SAS Hotels & Resorts zijn gevestigd in Amsterdam (Radisson SAS Hotel Amsterdam - 243 kamers, centraal gelegen, conferentiefaciliteiten, Talavera restaurant) en op Schiphol-Rijk (Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport - 279 kamers, 19 conferentieruimtes, fitness, Talavera restaurant).

Radisson Hotels & Resorts Worldwide en de moedermaatschappij Carlson Hospitality Worldwide telt niet alleen 750 hotels en resorts in 63 landen (133.256 kamers), maar ook zes luxe-cruiseschepen.

Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 00800 3333 3333, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent.

Deel: ' Beauty accessoires in de badkamers Radisson SAS Hotels & Resorts '
Lees ook