Beautygeheimen Nederlandse vrouwen onthuld


BH vulling en corrigerend ondergoed meest gebruikte trucs

S-HERTOGENBOSCH, 20101013 -- Natuurlijk willen veel vrouwen de natuur wel eens een handje helpen om er beter uit te zien. En natuurlijk houden ze hun beautygeheim liever voor zichzelf. Maar tegelijkertijd wil men eigenlijk ook wel heel graag weten wat andere vrouwen stiekem aan hun uiterlijk doen. Daarom vroeg www.beautynieuws.nl aan haar bezoekers of zij hun beautygeheim wilden onthullen. De meest gebruikte trucs zijn het vullen van de BH en het dragen van corrigerend ondergoed. Maar liefst 5% van de bezoekers bekende een cosmetische ingreep te hebben ondergaan.

Best bewaarde beautygeheimen onthuld
Maar liefst 1227 vrouwen vulden de (anonieme) poll in en 55% hiervan gaf ruiterlijk toe hulpmiddelen in te zetten om er nog beter uit te zien.
Aan haar figuur herstelt de Nederlandse vrouw stiekem het meest. Zo lijken borsten voller door vulling in de BH te stoppen (17%) en worden dikke buiken en billen verhuld in corrigerend ondergoed (15%).

Ook de nagels zijn niet bij iedereen echt: 8% van de vrouwen draagt kunstnagels. Andere wapens die worden ingezet om het uiterlijk te verfraaien zijn haarextensions of haarstukken (4%), kunsttanden of een kunstgebit (4%) of valse wimpers (2%).

Alhoewel dit zeker niet altijd in het openbaar zal worden toegegeven zegt 5% van de bezoekers van www.BeautyNieuws.nl een cosmetische ingreep te hebben ondergaan zoals plastische chirurgie, injectables of huidverbetering met een laser.

Minder dan de helft van de vrouwen (45%) gaf aan geen hulpmiddelen te gebruiken en is altijd 100% puur natuur.

Beautynieuws.nl


Deel: ' Beautygeheimen Nederlandse vrouwen onthuld '
Lees ook