Bebo Parket winnaar 2015 in houtenvloerenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20150910 -- Bebo Parket is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de houtenvloerenbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende en innovatieve onderneming die zich voortdurend richt op verbetering en vernieuwing. ‘Veel aandacht gaat uit naar het zoeken van nieuwe mogelijkheden en optimalisatie van bestaande producten en diensten. Hierdoor blijft Bebo groeien en is het een unieke speler in deze branche.’

Bebo Parket geniet een uitstekende reputatie op het gebied van houten vloeren en is een echte specialist op dat gebied. Het bedrijf levert uitsluitend topmerken en eersteklas parket, laminaat en vloerdelen tegen uiterst concurrerende prijzen, die algemeen worden gezien als een van de laagste – zo niet de laagste – van Nederland. Dankzij een opvallend klantgerichte werkwijze, weet zij zeer hoog te scoren op klanttevredenheid.

 De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bebo Parket een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. 

Alle facetten in één hand
De jury prijst met name de goede service en de hoge productkwaliteit, te danken aan haar jarenlange ervaring. ‘De focus ligt altijd op een uitstekende prijskwaliteitsverhouding in combinatie met vakkundige adviezen en een uitstekende bediening. Zo kan Bebo voor elke klant een passende oplossing vinden en laat zij alleen maar tevreden klanten achter. Verder valt op dat vrijwel alle producten uit voorraad leverbaar zijn en dat Bebo beschikt over een eigen zagerij, kleurfabriek en een eigen bezorg- en legservice. Hiermee houdt zij alle facetten van het verkoop- en leveringsproces in één hand, wat de kwaliteit ten goede komt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Bebo Parket is altijd op zoek naar verbetering van haar producten en vakkennis. Door goed ‘bij’ te blijven ten aanzien van alle ontwikkelingen in de houtenvloerenbranche, houdt zij haar deskundigheid op peil en kan de klant altijd rekenen op een gedegen advies. Bebo weet zich hierdoor uitstekend te profileren in haar branche, waarbij zij de ontwikkeling van de onderneming sterk in acht neemt. Dit alles maakt dat de Nominatiecommissie Bebo heeft uitgeroepen als winnaar in de houtenvloerenbranche en tevens nomineert voor de Nationale Business Succes Award. 

Meer informatie: https://www.beboparket.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Bebo Parket winnaar 2015 in houtenvloerenbranche '
Lees ook