Becam terug met een TV-commercial


Emmeloord, 20170123 -- Sinds medio september 2016 is het merk Becam Financieringen weer terug op televisie met een TV-commercial. Becam informeert consumenten in deze TV-commercial over het belang om hun lopende leningen te vergelijken en over de mogelijkheid waarbij klanten geld kunnen besparen bij het oversluiten naar een andere geldverstrekker. “In het huidige tijdperk willen consumenten zelf prijzen vergelijken, of het nu gaat om energie, telefonie, verzekeringen of leningen. Becam biedt een eenvoudige tool aan waarmee leningen worden vergeleken” aldus directeur Jeroen Uppelschoten.

25.000 consumenten doen de besparingscheck

Sinds de TV-commercial wordt uitgezonden hebben ruim 25.000 consumenten deze vergelijking gemaakt. Uit de berekeningen blijkt dat 96,5% van de consumenten kan besparen op de huidige lening. De consument heeft een gemiddelde lening van € 20.781,-  en betaalt hier 7,7% rente over per jaar. Met het oversluiten naar een andere geldverstrekker besparen zij gemiddeld € 2.443,-. 

Lagere rente belangrijkste reden bij lening afsluiten.

Uit het onderzoek blijkt verder dat 67% van de consumenten een lening oversluit puur voor een lagere rente. Dat de lagere rente de belangrijkste reden is voor het afsluiten komt voort uit de historisch lage rentestanden op consumptief krediet. Ruim 54% van de klanten die een lening afsluiten kiest hierbij voor een persoonlijke lening, bij een persoonlijke lening staat de rente vast voor de hele looptijd.

Voor meer informatie of andere feiten uit het consumentenonderzoek kunt u kijken op www.becam.nl of contact opnemen door een email te sturen naar info@becam.nl.
Deel: ' Becam terug met een TV-commercial '
Lees ook