Ingezonden persberichtGepubliceerd op 16-05-2002

Sector Goederen
Categorie Techniek
Subcategorie Overige

Bedrijfsauto.com

De internet site https://bedrijfsauto.com is omgebouwd tot electronisch marktplaats. Bedrijfsauto.com functioneerde tot nu toe als virtuele bedrijfsauto-showroom van Nederland. De site wordt bezocht door ondernemers in de transport- en automotivebranche.
Op de site staan een wegwijzer naar leveranciers van transportmaterieel en componenten, de mogelijkheid om electronisch offertes aan te vragen bij leveranciers en de gelegenheid voor aanbieders om hun producten of diensten aan te prijzen. Bezoekers van de site kunnen zo gemakkelijk antwoord krijgen op vragen als: "Waar bevindt zich een truckdealer van merk X in postcodegebied 25?" of "Welke bedrijven in Nederland leveren meeneemheftrucks?". Dit is mogelijk dankzij een database waarin 2000 leveranciers zijn opgenomen. Deze database is eenvoudig via internet te raadplegen.

Op verzoek van Corneliszoon levert KNV Goederenvervoer een adviserende bijdrage en brengt zij deze site onder de aandacht van haar leden en andere belanghebbenden. Het operationele beheer en de redactionele eindverantwoordelijkheid is in handen van Corneliszoon.

Deel: ' Bedrijfsauto.com omgebouwd tot electronische marktplaats '
Lees ook