BeeldigBeeld exclusief vertegenwoordiger van People Images


HAARLEM, 20151106 -- BeeldigBeeld, de exclusieve vertegenwoordiger van toonaangevende Food & Lifestyle agentschappen, kondigt met trots aan dat zij vanaf heden ook People Images exclusief vertegenwoordigt op de Nederlandse en Belgische markt. Al vijf jaar op rij is www.peopleimages.com verkozen tot de beste collectie met mensen in beeld. Diverse filter mogelijkheden en een intuïtieve navigatie structuur maken het lifestyle editors en beeldinkopers makkelijk om snel de juiste beelden te vinden.

Tenminste 50% van de beelden in de collectie zijn niet ouder dan twee jaar. Hiermee is deze collectie verreweg het meest up-to-date vergeleken bij de concurrenten. De fotografen van People Images willen de moment vastleggen die het leven bepalen. Authentiek, spontaan, divers en echt. Dit zijn de beelden die uiteindelijk in de collectie te vinden zijn.

Gemma Schierbeek en Jet de Boer, oprichters/eigenaren van BeeldigBeeld, zijn trots op deze aanvulling in hun portfolio. "Kwaliteit, specialisatie en service zijn de basis van ons succes in een concurrerende markt. Met deze nieuwe collectie denken wij de verwachtingen van onze klanten wederom te kunnen overtreffen. Onze commerciële en redactionele klanten weten precies wat ze willen en hoe ze het willen. Kwaliteit en innovatie hebben altijd de hoogste prioriteit in deze business. De collectie van People Images voldoet aan hun wensen en eisen.”

Zes punten waar People Images trots op is:
  1. De beste prijzen en een duidelijke prijsstructuur.
  2. ’s Werelds beste collectie van beelden van mensen.
  3. Alle beelden op de site zijn nergens anders te krijgen.
  4. Voor professionals, door professionals.
  5. Digitale perfectie – de gemiddelde resolutie is meer dan 30 megapixel.
  6. Wij zijn geen doorsnee beeldleverancier.

Over People Images
People Images is gebaseerd en gebouwd op de ideeën van de in Denemarken geboren Yuri Arcurs. Hij is 's werelds bestverkopende stock fotograaf van de afgelopen vier jaar en is door het PDN tijdschrift bestempeld als een van de meest invloedrijke fotografen van dit decennium. Als student psychologie begon Yuri in 2005 foto’s te schieten als stock fotograaf en bouwde zijn bedrijf beeld voor beeld op.

Inmiddels blijft het team maar groeien bij People Images. Op dit moment is er een fulltime staf van meer dan 100 mensen. Een team van 20 fulltime fotografen zijn constant op zoek naar nieuwe beelden en concepten om te creëren. Deze fotografen schieten beelden die ze zelf zouden gebruiken. De ambitie is duidelijk: ze willen de mooiste, de meest overtuigende, geloofwaardige en authentieke beelden van mensen te schieten in de wereld. Afbeeldingen die een verhaal over een stukje van het leven vertellen, beelden die je laten stoppen waar je mee bezig was, je laten lachen of huilen en soms ook herbeleven. Beelden over wat het is om mens te zijn, over de dingen die we liefhebben, de dingen die er toe doen, de momenten die we herinneren en de dromen die we nastreven.


Deel: ' BeeldigBeeld exclusief vertegenwoordiger van People Images '
Lees ook