BeeSmart wint Europese aanbesteding Bibliotheek Rotterdam


Ommen, 20110413 -- Bibliotheek Rotterdam heeft bekend gemaakt in het kader van de Europese Aanbesteding Gebruikerspas en Betaalautomatenvoorzieningen, de opdracht te gunnen aan ICT-bedrijf BeeSmart. Het gaat om een overeenkomst voor zes jaar die betrekking heeft op het realiseren van een totaalconcept voor het publiek met onder meer betaalautomaten, print/kopieerstations, downloadstations, het beheer van de publieksomgeving, centrale besturingssoftware, artikelverkoop en een innovatief draadloos internetconcept.

Bibliotheek Rotterdam is met 25 vestigingen, een Bibliobus en een jaarlijks bezoekersaantal van zo’n 2,6 miljoen mensen de meest populaire culturele instelling van Rotterdam. Bibliotheek Rotterdam heeft met BeeSmart bewust gekozen voor de oplossing die het beste aansluit bij de visie en missie van de bibliotheek. Een oplossing die staat voor kwaliteit, innovatie, toekomstgerichtheid en een integrale aanpak.

BeeSmart levert een gecentraliseerde omgeving waarin diverse publieksdiensten worden geïntegreerd en gebruikt op basis van de ledenpas. Hiermee creëert Bibliotheek Rotterdam een waardevol platform waarop zij haar diensten effectiever kan inzetten en waarmee ze haar klanten beter leert kennen. Want juist door de integratie op één platform is een goede analyse mogelijk van het gebruik en de interesses van de klanten. Hiermee wordt het risico op extra koppelvlakken voorkomen, is ook de visie van Bibliotheek Rotterdam.

Ook kunnen klanten eenvoudig openstaande bedragen zoals boetes, leengeld en contributie voldoen bij de betaalautomaat en het saldo van de pas raadplegen. Verder kan de pas gebruikt worden voor kopiëren, printen, scannen, internetten (ook draadloos) en downloaden.  Bibliotheek Rotterdam krijgt inzicht in het gebruik van haar diensten en de financiële transacties met de pas via diverse rapportagemogelijkheden.

Over BeeSmart
BeeSmart is een innovatief ICT-bedrijf met unieke oplossingen voor bibliotheken, scholen, de zorgsector en het MKB. BeeSmart verzorgt o.a. cashless dienstverlening en het outsourcing concept Het Slimme Werken. Daarnaast biedt BeeSmart compleet beheerde diensten op het gebied van gaming en WiFi en oplossingen voor multifunctionele printers, document management, digitaal printen, VoIP, datalijnen en telefoniediensten. Slim toegepaste business software en ICT zorgt hierbij enerzijds voor minder kosten en minder zorgen en anderzijds meer functionaliteit, inzicht en gemak.   

Meer informatie
BeeSmart ICT Solutions +31 (0)88 - 233 76 27 | marketing@beesmart.nl | www.beesmart.nl

BeeSmart BV


Deel: ' BeeSmart wint Europese aanbesteding Bibliotheek Rotterdam '
Lees ook