Bekaert S.A

Persberichten

PERSMEDEDELING -- 10.05.1999

Mededeling m.b.t. Delaware Computing.

Arthur Andersen en N.V. Bekaert S.A. voeren onderhandelingen met betrekking tot de overname, door de Andersen Groep, van de "Industrial Solutions" divisie van de Delaware Computing Group. De Delaware Computing Group bevat diverse vennootschappen die allen actief zijn op het vlak van informatie-technologie en op vandaag gecontroleerd worden door N.V. Bekaert S.A.

De Industrial Solutions divisie is voornamelijk gespecialiseerd in de implementatie van ERP-pakketten en Internet-technologieën. Er bestond reeds een strategische samenwerking tussen Arthur Andersen en Delaware Computing Industrial Solutions op het vlak van de gezamelijke uitvoering van projecten. Een eventuele overname door Arthur Andersen zal geen directe invloed hebben op de markt-oriëntatie van de Industrial Solutions divisie.

De andere divisies van de Delaware Computing groep (Infrastructure Management, TQM Products en Office Communication) maken geen deel uit van de huidige overname-onderhandelingen.

De eventuele overname door Arthur Andersen van de Industrial Solutions divisie zal moeten worden bekrachtigd door de Raden van Bestuur van Arthur Andersen, van Andersen Worldwide en van N.V. Bekaert S.A.. Wij verwachten dat de onderhandelingen afgerond zullen worden in de eerstkomende maanden.

Einde van deze persmededeling.

Voor alle verdere informatie
:

Willy Snaet
Directeur Groepscommunicatie en Algemeen Secretaris N.V. Bekaert S.A.
President Kennedypark 18
B-8500 Kortrijk
Tel. +32/56/23.05.11
Fax +32/56/23.05.48
e-mail : SNAET_Willy/HEADQ@bekaert.com


Zoekwoorden:

Deel: ' Bekaert onderhandelt met Andersen over Delaware Computing '
Lees ook