Ingezonden persbericht


Den Haag, 25 april 2005

PERSBERICHT

NIEUW: Hi Hi Puffy AmiYumi

Bekend Japans rockduo Puffy AmiYumi in cartoon serie

In de gloednieuwe cartoonserie Hi Hi Puffy AmiYumi is het bekende Japanse rockduo Puffy AmiYumi in animatievorm te zien. Supercoole meiden met een messcherpe stijl, een pakkend J-pop geluid en een echte rock 'n' roll pose.

De serie volgt de rock 'n' roll prestaties van de dames Ami en Yumi wanneer zij tijdens hun tournees van het ene avontuur in het andere rollen, samen met hun goedwillende maar vrekkige manager Kaz. Het leven van rocksterren is zo onvoorspelbaar als je je maar kunt voorstellen en dat is precies wat het zo waanzinnig leuk maakt. Of het nu gaat om een botsing met buitenaardse wezens op een internationaal ruimtestation, de jacht van hun No. 1 fan of het leren van nieuwe danspasjes voor de Japanse danscompetitie, Ami en Yumi zijn altijd goed voor een hoop J-pop fun!

Zoals veel creatieve duo's zijn Ami en Yumi twee tegengestelde persoonlijkheden. Ami is de ultra-opgewekte superoptimistische helft van de groep. Wanneer er donkere wolken dreigen vindt Ami altijd wel een regenboog. Hoewel Ami er schattig kan uitzien met haar drumstokjes is ze een rocker als geen ander. Yumi wordt niet warm of koud van alle spotlights en glamour. Zij is de hardrocker, de cynische godin met de gitaar, met een feilloos gevoel voor alles wat 'cool' is. Met haar sarcastische scherpzinnigheid en haar stalen no-nonsense gezicht, vormt zij de perfecte aanvulling op Ami's ongebreidelde enthousiasme.

Gezamenlijk reizen ze de hele wereld over in hun schitterend uitgemonsterde touring car. De bus heeft alles wat een rockster van formaat nodig heeft: van keuken, danszaal tot uitkijkpost.

In Hi Hi Puffy AmiYumi zijn ook live beelden te zien van de echte Puffy AmiYumi en hun sensationele J-pop hits. De fragmenten laten Ami en Yumi zien in hun hippe omgeving waar ze spelletjes spelen zoals Niramekko (wie het eerst lacht heeft verloren), de crew nieuwe Japanse danspassen leren of de camera grijpen en zelf hun spotjes maken.

Hi Hi Puffy AmiYumi is vanaf 2 mei te zien, iedere maandag tot en met donderdag om 16.00 uur.


---

Zoekwoorden:

Deel: ' Bekend Japans rockduo Puffy AmiYumi in cartoon serie '
Lees ook