Ingezonden persbericht

Persinformatie:

Bekendmaking Cijfers Siebel Systems tweede kwartaal 2002 en Conference Call

SAN MATEO, Calif. 10 juli, 2002 Siebel Systems, Inc. (Nasdaq: SEBL) zal op 17 juli 2002 de financiële resultaten van het tweede kwartaal van 2002 bekendmaken.

Siebel Systems cijfers over het tweede kwartaal van 2002 zullen op 17 juli 2002, na het sluiten van de markt, bekend worden gemaakt via Business Wire en de Website van het bedrijf, www.siebel.com. Het bedrijf zal diezelfde dag om 14.30 u. PDT (23.30 uur NL tijd) een conference call houden over de cijfers van het tweede kwartaal van 2002. Aan de call kan live deelgenomen worden via het Internet op www.siebel.com/investor.

Een opname van de call is tot en met 24 juli 2002 te beluisteren via het Internet op bovengenoemde Web site, of door 800-633-8284 in de V.S. of 402-977-9140 buiten de V.S. te bellen, onder vermelding van reserveringsnummer 20731004.

Over Siebel Systems
Siebel Systems Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware. Siebel Systems biedt een geïntegreerde reeks van eBusiness-applicaties die verkoop, marketing en customer service mogelijk maakt via alle kanalen, zoals het web, call centers, directe verkoop, en indirecte afzetkanalen (zoals winkels en dealernetwerken). Siebel Systems beschikt wereldwijd over kantoren in meer dan 37 landen. Meer informatie is te vinden op www.siebel.com

# # #
Contact:
Siebel Systems Investor Relations Department 650.295.5656
investor.relations@siebel.com

Koos Bosman
Marketing Manager Benelux
Siebel Systems Benelux
020-5401000

Siebel is een merknaam van Siebel Systems Inc. en is geregistreerd in een aantal landen. Alle andere genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van hun geregistreerde eigenaren en worden uitsluitend voor identificatiedoeleinden genoemd. Met uitzondering van de hier genoemde historische informatie, bevat dit persbericht op de toekomst gerichte uitspraken die risico's en onzekerheden met zich meebrengen. Het succes van de overeenkomsten en producten die hier beschreven zijn, evenals de toekomstige operationele resultaten van Siebel Systems Inc. kunnen afwijken van de resultaten die in de toekomstgerichte uitspraken zijn besproken of voorspeld als gevolg van een reeks van factoren waaronder - maar zich niet beperkend tot - risico's die gerelateerd zijn aan nieuwe versies en nieuwe producten, de beschikbaarheid van producten en diensten van Siebel Systems, de implementatie van producten en diensten, het bestaan van fouten of defecten in producten, snelle technologische veranderingen, afhankelijkheid van Internet, een significante toename van huidige en verwachte nieuwe concurrentie en de noodzaak om de distributie van producten en diensten uit te breiden. Meer informatie over mogelijke factoren die de financiële resultaten van Siebel Systems Inc. kunnen beïnvloeden, zijn opgenomen in het jaarverslag van Siebel Systems (Form 10-K), kwartaalrapportages (Form 10-Q) en andere gedeponeerde informatie bij de Securities and Exchange Commission die beschikbaar zijn op www.sec.gov. Siebel Systems neemt niet de verplichting op zich de informatie in dit persbericht te actualiseren.

Deel: ' Bekendmaking Cijfers Siebel Systems tweede kwartaal 2002 en Conferen.. '
Lees ook