Gemeente Aalburg* INSCHRIJVING GROTE CLUBACTIE

* PUBLICATIES TIJDENS DE VAKANTIEPERIODE

* TOERISTISCHE TIPS
INSCHRIJVING GROTE CLUBACTIE
Alle verenigingen, clubs, stichtingen en andere not-for-profit organisaties die dit jaar de clubkas willen spekken, kunnen zich laten inschrijven voor de Grote Clubactie 2002. Deze landelijke loterij wordt komend najaar al weer voor de 30e keer gehouden. 80% van de opbrengst van de verkoop van de loten is bestemd voor de verenigingen. Een mooie manier dus om een extra centje voor de vereniging te verdienen.
Verenigingen die al bekend zijn met deze fondsenwerver, zijn inmiddels uitgenodigd om dit jaar weer mee te doen. Nieuwe clubs kunnen zich nu aanmelden via de internetsite van de Grote clubactie www.clubactie.nl.

PUBLICATIES TIJDENS DE VAKANTIEPERIODE
In de vakantieperiode zullen de publicaties van de gemeente Aalburg in het Nieuwsblad Land van Altena eenmaal per twee weken worden geplaatst en wel op 18 juli - 1 augustus - 15 augustus. Vanaf 29 augustus zal er weer wekelijks gepubliceerd worden.

afgesloten voor doorgaand verkeer. In week 27 is het gedeelte ter hoogte van nr. 15 en 24 afgesloten.

TOERISTISCHE TIPS
Nu de vakantieperiode weer voor de deur staat wilt u misschien wel eens een mooie toeristische route gaan maken door het Land van Heusden en Altena en omgeving.
Bij het gemeentehuis Aalburg zijn o.a. fietskaarten verkrijgbaar met daarop een aantal route's door het gebied. Ook zijn er een aantal andere brochure's beschikbaar met toeristische attrakties. Voorts kunt u voor toeristische informatie terecht op de website van het toeristisch bureau Altena en Biesbosch, te vinden onder www.tbab.nl.

Zoekwoorden:

Deel: ' Bekendmakingen gemeente Aalburg '
Lees ook