Bektas Groep sluit partnerovereenkomst met Eastman Software

Nieuwegein, 5 januari 1999 - De Bektas Groep, die een aantal bedrijven vertegenwoordigt op het gebied van de informatie- en communicatietechnologie, ondertekende onlangs een partnercontract met Eastman Software. In het kader van deze overeenkomst neemt de Bektas Groep in eerste instantie de Work Management for Microsoft Exchange (WMX) producten van Eastman Software op in het eigen aanbod. Op termijn zal de Bektas Groep ook andere softwareproducten van Eastman Software in haar aanbod opnemen. Beide bedrijven zullen gezamenlijk commerciële activiteiten ontplooien, waaronder workshops en seminars.

De overeenkomst met de Bektas Groep betekent een verdere uitbreiding van het resellerkanaal van Eastman Software. De Bektas Groep wordt volledig geautoriseerd reseller van Eastman Software dat hiervoor de nodige technische en commerciële ondersteuning biedt. Tevens verzorgt Eastman Software trainingen en opleidingen, zodat de Bektas Groep zelfstandig op

De WMX-productlijn omvat drie producten: Workfolder for Exchange, Document Manager for Exchange en Imaging for Windows Professional. De Bektas Groep heeft gekozen voor Eastman Software omdat deze software aansluit bij de eigen producten, met name ICT Job, een op Internet gebaseerd softwarepakket voor job matching ten behoeve van de detacherings-activiteiten van de Groep. De Bektas Groep richt zich met ICT Job op de retailmarkt, de arbeidsvoorzieningenmarkt (arbeidsbureaus) en de uitzendbureaus.

Over de Bektas Groep
De in Schoonhoven gevestigde Bektas Groep is opgericht in juli 1998 en vertegenwoordigt een aantal bedrijven, die zich allen bezig houden met de informatie- en communicatietechnologie Vanuit de 'Bektas gedachte' verzorgt de groep ten behoeve van andere organisaties een volledig en op elkaar aansluitend pakket van diensten, van opleidingen tot en met field services, van detachering tot en met consultancy. Meer informatie is te vinden op de website van de Bektas Groep: https://www.Bektas.com.

Over Eastman Software
Eastman Software, een dochteronderneming van Eastman Kodak Company, is een erkend marktleider op het gebied van imaging, workflow, COLD en document managementtoepassingen. De applicaties Imaging for Windows, ontwikkeld door Eastman Software, maakt deel uit van de Microsoft Windows 95- en Windows NT-besturingssystemen. Meer informatie is te vinden op de website van Eastman Software: www.eastmansoftware.com.

Deel: ' Bektas Groep sluit partnerovereenkomst met Eastman Software '
Lees ook