Gemeente Zwolle

BELDEZON Informatiemarkt Datum uitgave: 19-09-2001

Onderwerp :Milieu en woonomgeving

Op zaterdag 29 september 2001 vindt in het kader van de actie BELDEZON een informatiemarkt plaats. De markt is te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur in Wijkboerderij De Schellerhoeve, Schellerpark 101 in Zwolle-Zuid. Op de informatiemarkt kunnen geïnteresseerden nadere informatie krijgen over zonne-energie en de actie beldezon. Bijna 10.000 Zwollenaren zijn inmiddels uitgenodigd om de informatiemarkt te bezoeken.

In Wijkboerderij De Schellerhoeve maakt men gebruik van zonne-energie en de geïnstalleerde systemen zijn op 29 september voor bezoekers te bezichtigen. Erkende installateurs demonstreren de werking van zonne-energiesystemen die particulieren op hun eigen woning kunnen laten installeren.

Bezoekers krijgen uitleg over de verschillende premieregelingen die er bestaan voor het plaatsen van zonnepanelen en/of een zonneboiler. Ook geven deskundigen een nadere toelichting op de voorwaarden die gelden voor het plaatsen van dergelijke systemen.

De gemeente heeft bijna 10.000 huiseigenaren in Zwolle-Zuid en de Aa-landen uitgenodigd om de markt te bezoeken. In die twee wijken bevinden zich veel particuliere woningen waarvoor het gebruik van zonne-energie aantrekkelijk kan zijn.

Bron: Afdeling Communicatie Datum van 19-09-2001 tot 30-09-2001

Deel: ' Beldezon zonne-energie informatiemarkt in Zwolle '
Lees ook