Ingezonden persbericht

Bell Microproducts Solutions distribueert nieuwe Brocade SilkWorm 3900-oplossing

Nauwere relatie met Brocade; Silkworm 3900 opgenomen in SAN-portfolio met hoog prestatieniveau

Almere, 28 januari 2003 - Bell Microproducts Solutions, Europa's toonaangevende distributeur van storage-oplossingen, distribueert Silkworm 3900, de nieuwe 32-poorts 2 Gbit/sec Fabric-switch van Brocade Communications Systems aan haar resellers. SilkWorm 3900 is een modulaire oplossing voor de ontwikkeling en uitbreiding van Storage Area Networks (SAN's) binnen MKB-omgevingen. Deze fabric-switch ondersteunt schaalbare, interoperabele en kosteneffectieve SAN-oplossingen. Daarnaast slaat de Silkworm 3900 een brug tussen het instapmodel-switch, 8- en 16-poorts switches en de 64-poorts core fabric-switch, de Silkworm 12000.

Als Value Added Distributor (VAD) van de meest vooraanstaande leveranciers van storage-technologie, zoals Brocade, biedt Bell Microproducts Solutions resellers en hun klanten naast een complete oplossing met hard- en software ook aanvullende diensten. Deze diensten garanderen interoperabiliteit, beschikbaarheid, capaciteit en een hoog prestatieniveau van storage.

"De nauwe samenwerking met Brocade en de uitgebreide kennis van onze system engineers bieden resellers en hun klanten een sterke toegevoegde waarde", zegt Willem Manten, algemeen directeur van Bell Microproducts Solutions BV. "Op basis van de producten van Brocade en onze expertise profiteren ze van een efficiënter gebruik van hun storage-omgeving, lagere administratiekosten en goed gedefinieerde service level agreements."

Met SilkWorm 3900 biedt Brocade een 2Gbit/sec intelligente SAN-infrastructuur, waaronder de SilkWorm 3200 8-poorts Entry Fabric-switch, de SilkWorm 16-poorts Enterprise Fabric Switch en de SilkWorm 12000 Core Fabric-switch. SilkWorm 3900 biedt een complete oplossing voor een divisienetwerk of kan eenvoudig worden ingezet als switch binnen een core-to-edge storage-netwerk. De oplossing is gebaseerd op dezelfde derde generatie ASIC-technologie als de rest van de SilkWorm-productreeks. Met SilkWorm 3900 beschikken MKB-bedrijven over eenvoudige beheermogelijkheden, kosteneffectiviteit, verbeterd prestatieniveau, hogere beschikbaarheid, grotere betrouwbaarheid en verbeterde beveiliging.

Bell Microproducts Solutions heeft een speciaal partnerprogramma waarin sales- en marketingpartners grote voordelen wordt geboden. System Integrators, resellers en business partners die zijn geinteresseerd in SAN, NAS of storage-beheer, kunnen voor meer informatie terecht bij Bell Microproducts Solutions via het nieuwe telefoonnummer 036.547.82.00 of info.nl@bellmicro.eu.com

Brocade Communications Systems
Brocade biedt een intelligent platform voor netwerk-storage. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als netwerkbasis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm-reeks van fabric-switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven kunnen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's vereenvoudigen, de Total Cost of Ownership (TCO) verlagen en de netwerk- en

Deel: ' Bell Microproducts Solutions distribueert nieuwe Brocade SilkWorm 39.. '
Lees ook