Bellabrisa wint Nederlandse IFA award


Geur brengt troost en IFA award naar Cuijks Bellabrisa

CUIJK, 20101025 -- Zaterdag 23 oktober (2010) won het product Bellabrisa van Hellar Products uit Cuijk de Nederlandse International Funeral Award (IFA) voor professionele innovaties. Het I.F.A. is een onafhankelijke, internationale organisatie in de uitvaartbranche en stimuleert innovatie en kwaliteit in deze branche. "Het is een erkenning voor al ons werk," vertellen Hans Valster en Ruud Schoemaker van Hellar Products. Zij misten op een haar na de IFA Award voor Belgi.

Hans Valster en Ruud Schoemakers zijn sinds 2009 actief op de markt met Bellabrisa. Dit is een uniek systeem om geuren via luchtcirculatie te verwerken in bedrijven, kantoren, horeca, instellingen en winkels. Maar een geur kan ook troost bieden en kalmeren. Daarom levert het Cuijkse Bellabrisa geuren ook aan crematoria en aulabeheerders. Ruud Schoemakers van Hellar Products zegt: "In aula's van verschillende crematoria en begraafplaatsen is de laatste maanden tijdens uitvaartdiensten proefgedraaid. Daarop hebben we zeer veel positieve reacties gekregen. Deze award is nog eens het bewijs dat het product dus ook door de branche zelf gewaardeerd wordt."

Naar aanleiding van vragen door kleinere bedrijven werkt men nu ook aan een standalone versie van hun ontwikkelde geursysteem. "Begin december verwachten we deze uit te kunnen leveren. Deze is dan bijvoorbeeld geschikt voor kleinere kantoren, winkels, bibliotheken en tentoonstellingsruimtes." Hiermee kan men dan ook die ruimtes bedienen waar verder geen luchtcirculatiesystemen aanwezig zijn.

Meer informatie over deze award en het product Bellabrisa is te vinden op www.bellabrisa.nl


Deel: ' Bellabrisa wint Nederlandse IFA award '
Lees ook