Benefietconcert voor de Veteraan en partner


Nederlandse Veteranendag 29 juni 2007 te Den Haag

DEN HAAG, 20070604 -- De Stichting Partners van PTSS Veteranen (SPPV) organiseert tijdens de Nederlandse Veteranendag op vrijdag 29 juni een benefietconcert in Den Haag. De stichting is eind april opgericht en wil hulp bieden aan partners en kinderen van veteranen met een posttraumatische stress stoornis (PTSS). De SPPV richtte zich oorspronkelijk alleen op partners van jonge veteranen, inmiddels is de doelgroep uitgebreid en kunnen ook partners van 'oude' veteranen terecht bij de stichting. Evenals politie, Brandweer en GHOR medewerkers met Post Traumatische Stress Stoornis.

Aan het benefietconcert werken diverse nationale artiesten mee, onder wie de Rocky Show Brass Band, zangeres en entertainer Saskia Riemens, de coverband Brothers in Arms, het trio All-Music dat bewerkte musicalnummers zingt en oud-minister en jump-sensatie Hilbrand Nawijn. De avond wordt afgesloten door niemand minder dan Ben Cramer.

Het eerbetoon aan de veteraan en de partner wordt van 19.00 tot 23.00 uur gehouden in het World Forum Convention Center, Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag. Kaarten kosten 20,- (Top TicketLine, 0900-3005000 ( 0,45 p/m). Veteranenpashouders kunnen via e-mail bij de SPPV reserveren en betalen dan slechts 15,- per toegangsbewijs.(info@sppv.nl)


Deel: ' Benefietconcert voor de Veteraan en partner '
Lees ook