Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 16 APRIL TUSSEN 20.00 EN 21.00 OP 747 AM

Vrijdag 16 april is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma voor moslims.

Woensdag 21 april spelen voetballers van Marokkaanse afkomst een benefietwedstrijd voor de slachtoffers van de aardbeving van Marokko. Tegenstander in de Amsterdamse Arena is Ajax. Abdelkader Darrazi is oprichter van marocprofs.nl en komt vertellen over de wedstrijd en over de zangkwaliteiten van de spelers die ook de single Life opnamen met de acteurs van Shouf Shouf Habibi.

Tien procent van de vmbo-scholen kent wekelijks ellende als diefstal, vernieling, geweld en uitval. Niet het hele vmbo is echter een zinkend schip. Irving Raghunath is docent op een vmbo in Amsterdam waar het wel goed gaat. Hij ontwierp de Prikkel-methode die zich richt op het individu en niet op algemene normen. Is deze methode dé oplossing voor het vmbo? Leerlingen lichten het succes toe.

Volgende week gaat het toneelstuk Hypoklisma in première. Het verhaal over twee allochtonen die meewerken aan een geheim experiment van de AIVD om integratie te bevorderen. Raymi Sambo (All Stars) en Hanin Msellek (Najib en Julia) vertellen over hun stuk en de gespannen situatie tussen de verschillende culturen in Nederland.

Tenslotte in WAT NOU..?! een live optreden van Obituary Conquest. Een hiphopduo dat bestaat uit DrunX en D rastic. Op 23 maart hebben zij de InHolland Popprijs 2004 gewonnen. De column van de week wordt verzorgd deze week verzorgd door Arzu.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!

NOOT VOOR DE REDACTIE

Nadere informatie:

Bert ter Hoeve

Coördinator radio

035- 6299886

bert@nmo.nl

Nederlandse Moslim Omroep

Heuvellaan 35

Postbus 418

1200 AK Hilversum

T 035-6252900

F 035-6281240

Deel: ' Benefietwedstrijd voor slachtoffers aardbeving Marokko in Watnou '
Lees ook