Hoofd Bedrijfschap Ambachten

Benoeming nieuwe algemeen secretaris HBA

Vandaag (26 september 2001) heeft het bestuur van het Hoofdbedrijfschap Ambachten unaniem besloten om per 10 april 2002 de heer drs. J.W. (Hans) Nelson tot nieuwe algemeen secretaris te benoemen. De huidige algemeen secretaris - mr. P.A. (Pé) Bakker - gaat per die datum met pensioen. De heer Nelson treedt per 15 februari 2002 bij het HBA in dienst.

De heer Nelson is thans werkzaam bij de SER als directeur van de Directie Bestuurszaken. Eerder vervulde hij functies bij het ministerie van Economische Zaken en de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Hij studeerde af als econoom in Rotterdam. De heer Nelson is 53 jaar.

De heer Nelson ziet het als een grote uitdaging om in HBA-verband aan het werk te gaan met de verschillende branches en de ambachtelijke sectoren. Hij kijkt er naar uit om zich in te zetten voor de verdere ontplooiing van de bijna 60.000 ambachtelijke bedrijven die bij het HBA aangesloten zijn. Zijn ruime ervaring en kennis van de PBO-wereld zullen bij de uitoefening van deze functie zeker een pré zijn.


---

Deel: ' Benoeming nieuwe algemeen secretaris HBA '
Lees ook