Bijgaand informeren wij u over nieuwe aanstellingen bij InterEstate.com. InterEstate.com is gespecialiseerd in het creëren van communities op het Internet

Den Haag, 10 april 2000

P E R S B E R I C H T

InterEstate.com, Den Haag heeft wederom haar organisatie sterk uitgebreid. InterEstate.com is ontwikkelaar van full service internet communities, waarbij de focus op en het succes in de 1-op-1 communicatie naar en interactie met individuele bezoekers ligt. InterEstate.com is bezig haar ontwikkelde Troyce® technologie en het interactieve community concept in Nederland en Europa uitrollen.

Bij InterEstate.com zijn daarvoor de volgende mensen aangetrokken:

Rob van der Jagt - Hoofd Verkoop Binnendienst
Rob van der Jagt is aangesteld binnen InterEstate.com als hoof Verkoop Binnendienst. Hij is eindverantwoordelijk voor de interne sales afdeling. Hij heeft hiervoor in diverse sales functies bij Wegener gewerkt. Zijn laatste functie vervulde hij als Regio Manager bij Wegener Publicatie Services. Daarvoor was hij o.a. account manager bij Wegener Tijdschriften Groep
André Miedema Project Manager
André Miedema is aangesteld binnen InterEstate.com als Project Manager. Hij zal verantwoordelijk zijn voor commerciële projecten met klanten en binnen de diverse communities. Hij heeft hiervoor in diverse sales functies bij Wegener gewerkt. Zijn laatste functie vervulde hij als Sales Manager cluster MKB bij Wegener Tijdschriften Groep.
Robert Jan Maasdijk - Junior Projectmanager
Robert Jan Maasdijk is aangesteld binnen InterEstate.com als junior projectmanager. Hij is verantwoordelijk voor de realisatie van diverse technische projecten binnen InterEstate.com. Hij heeft hiervoor, via Aquero FlexForce IT detachering, gewerkt bij het Ministerie van Defensie, bij het projectbureau Millennium van de Koninklijke Landmacht en bij het project centralisatie van software.
Wil Visser Marketing Manager
Wil Visser is aangesteld binnen InterEstate.com als marketing manager. Zij is verantwoordelijk voor de marketing communicatie naar de diverse doelgroepen en ondersteuning van de sales afdeling. Zij heeft hiervoor in diverse marketing- en productmanagement functies bij Wegener Tijdschriften Groep gewerkt. Daarvoor was zij o.a. manager local releases bij CBS Grammofoonplaten.
Einde persbericht

Afzender:
InterEstate.com
Telefoon 070 3065420
Van Lennepweg 63

2597 LH Den Haag

Deel: ' Benoemingen bij InterEstate.com '
Lees ook