TWYNSTRA GUDDE

Benoemingen bij Twynstra Holding BV

Twynstra Holding BV heeft een nieuwe commissaris en een nieuwe voorzitter van de Stichting Administratiekantoor benoemd.

De heer mr. B. Staal is benoemd tot commissaris van Twynstra Holding BV Momenteel vervult de heer Staal de functie van commissaris van de Koningin in de Provincie Utrecht. Daarnaast vervult hij diverse nevenfuncties waaronder het lidmaatschap van de Raad van Toezicht van de NOS, bestuurslid van de Koninklijke Jaarbeurs, voorzitter van Nationaal Contact Monumenten en bestuurslid Stichting Nationaal Restauratiefonds. Hij is onder andere lid van de Raad van Commissarissen bij ONVZ Zorgverzekeraar NV en Nestlé Nederland BV.

De heer prof.mr. P. van Schilfgaarde is benoemd tot voorzitter van de Stichting Administratiekantoor Twynstra Gudde in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Twynstra Holding BV. De heer Van Schilfgaarde is advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek NV Advocaten en Notarissen te Den Haag.

Twynstra Holding BV maakt deel uit van de Twynstra Group of Managers & Consultants. Tot de Twynstra Group of Managers & Consultants behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra Gudde Corporate Strategy and Finance, Twynstra The Bridge, Twynstra Work Innovation, DEGW Twynstra en DEGW España. De Twynstra Group of Managers & Consultants heeft een alliantie met Corp Consultants, Amsterdam.

Deel: ' Benoemingen bij Twynstra Holding BV '
Lees ook