VNU

BENOEMINGEN

VNU WORLD DIRECTORIES - GOUDEN GIDS
De heer D.H. Ahles (49) is met ingang van 1 juli 2000 benoemd tot Managing Director van Gouden Gids bv. Hij volgt in deze functie de heer A. Cohen op die, zoals eerder bericht, besloten heeft zijn loopbaan buiten VNU voort te zetten. Dick Ahles is momenteel Algemeen Directeur van Brabant Pers.
VNU TIJDSCHRIFTEN
De heer drs. H.D.C. Scheenstra (34) is per 15 mei 2000 benoemd tot Directeur Marketing van VNU Tijdschriften. In deze functie zal hij deel uitmaken van de directie van VNU Tijdschriften. Henk Scheenstra is op dit moment interim-hoofd van de Uitgeefgroep Voortgezet Onderwijs bij uitgeverij Malmberg. Daarvoor werkte hij op de stafafdeling Business Development & Analysis.
MEDIAXIS
Mevrouw H. Debisschop (38) is per 1 maart 2000 benoemd tot hoofdredacteur van het weekblad Story (België). Zij volgt de heer L. van Raak op die zich bezig zal gaan houden met (internationale) projecten voor de divisies Mediaxis en VNU Magazines. Hilde Debisschop was sinds september 1999 als operationeel hoofdredacteur al belast met de dagelijkse leiding van Story.

Deel: ' Benoemingen VNU '
Lees ook