Gemeente Oosterhout

Keywords: Gemeente Oosterhout, Brabant

Bereikbaarheid stadhuis op maandag 24 juni niet optimaal

Mensen die op maandag 24 juni a.s. zaken willen doen met de gemeente, moeten er rekening mee houden dat de bereikbaarheid die dag niet optimaal zal zijn. Dat geldt voor zowel de telefonische als fysieke bereikbaarheid van een aantal afdelingen. Oorzaak van dit ongemak: de interne verhuizing van medewerkers, die in het voorafgaande weekend zal plaatsvinden.

Zoals bekend rond de gemeentelijke organisatie rond deze tijd een belangrijke fase af in de Herstart. Nieuwe afdelingen zijn gevormd en werken al een tijdje in de nieuwe samenstelling en onder een nieuwe manager. Nu is het dan zover dat een flink aantal medewerkers verhuist naar een nieuwe werkplek in het stadhuis.

Om het ongemak voor de klanten van de gemeente zoveel mogelijk te beperken, zullen de verhuizingen worden uitgevoerd in het weekeinde van 22 en 23 juni. Er moet echter op de maandag nog wel rekening worden gehouden met de naweeën van de verhuizing.

De balies van burgerij, zorg en bouw- en woningtoezicht zijn op die maandag normaal bereikbaar. Voor alle andere afdelingen geldt, dat de bereikbaarheid wellicht niet optimaal is. Geadviseerd wordt dan ook om uw bezoek even uit te stellen of anders vooraf even te bellen.

Oosterhout, 13 juni 2002

Zoekwoorden:

Deel: ' Bereikbaarheid stadhuis Oosterhout niet optimaal '
Lees ook