Politie Midden- en West Brabant

Breda: 31 bergingen opengebroken en andere berichten

Datum: 21/5/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

Vanmorgen is ontdekt dat op de Heksenakker (Haagse Beemden) te Breda 31 bergingen zijn open gebroken.

Door het forceren van het slot op de gang van de benedenverdieping is men in de ruimte gekomen alwaar de bergingen zijn geplaatst. Vervolgens heeft men de schuurtjes met de Bulgaarse methode (uitstekend cilinderslot met een tang afbreken) open gebroken. Voor zover nu bekend zijn er twee bromfietsen en een viertal damesfietsen weggenomen. De wijkagent heeft met een vertegenwoordiger van de woningbouwvereniging gesproken over inbraakpreventie.

Moerdijk: Aanrijdingen

Er hebben vandaag twee aanrijdingen plaats gevonden in het werkgebied van het politieteam Moerdijk. Er vond een aanrijding plaats op de provinciale weg met de afrit van Rijksweg A-17 tussen twee personenauto's, Materiële schade aan beide voertuigen was het gevolg. Verder was er vanmorgen een aanrijding op Rijksweg A-17 tussen twee personenauto's omdat er onvoldoende afstand werd gehouden. Ter plaatse worden werkzaamheden aan de weg verricht. Een achter op komende bestuurder zag de file te laat en reed op zijn voorganger. Materiële schade aan beide voertuigen was het gevolg.

Etten-Leur: Geen berichten

Rijsbergen: Man aangehouden voor mishandeling ex-vriendin

Vandaag is de door de politie Zundert een 40-jarige man uit Roosendaal aangehouden die verdacht wordt van het mishandelen van zijn 31-jarige ex-vriendin uit Rijsbergen. De verdachte is in verzekering gesteld.

Een 31-jarige vrouw heeft bij de politie Zundert aangifte gedaan van mishandeling gepleegd door haar 40-jarige ex-vriend. Het incident gebeurde op dinsdag 7 mei jl. tussen 02.00 en 03.00 uur op de Bredaseweg te Rijsbergen. De verdachte reed met zijn voertuig opzettelijk tegen de auto van het slachtoffer aan. Hierna heeft hij haar mishandel door haar in haar gezicht te slaan. Haar kaak was op twee plaatsen gebroken. Ze is in het ziekenhuis daarvoor behandeld.

Deel: ' Bergingen opengebroken en andere berichten in Breda '
Lees ook