Avro's Opsporing Verzocht

Lopende Zaken

Amsterdam: jacht op luxe auto's van drugsbende

Het Interregionale Rechercheteam Amsterdam-Amstelland en Gooi- & Vechtstreek zoekt drie zeer kostbare luxewagens. Deze auto's horen bij een Nederlandse drugsbende. Dit criminele bedrijf was gespecialiseerd in de internationale handel van soft- en harddrugs. Half april bracht de politie een zware slag toe aan het drugsnetwerk. Er werden 35 personen aangehouden. De twee hoofdverdachten, vader en zoon, zijn nog zoek.
Bij invallen in Zwitserland, Spanje, Finland, Engeland en Nederland zijn waardevolle spullen in beslag genomen. Dit zijn o.a. villa's, auto's, boten, 2500 kilo softdrugs en voor 600.000 gulden geld en juwelen.

Gezochte auto's
1) Groene Jaguar XJ 220, hiervan zijn er slechts 3 gemaakt. De waarde ligt rond de 650.000 gulden.
2) Paarse Lamborghini Diablo, type SE-RLA, de jubileum limited. De waarde van deze auto wordt op 400.000 gulden geschat. 3) Gepantserde Rolls Royce, type Silver Spur. De taxatiewaarde van deze wagen ligt rond de 70.000 gulden. De Rolls Royce is betrokken geweest bij een schietpartij.

De politie vraagt:
De politie wil graag weten of iemand de auto's ergens heeft gezien en wie de wagen bestuurde. De auto's kunnen een buitenlands kenteken hebben.
Ziet u één van deze auto's, waarschuw de politie en onderneem verder niets. Het gaat misschien om risicovolle verdachten, die mogelijk bewapend zijn.

Reacties
Regiopolitie Amsterdam-Amstelland
Tel: 0800 - 61 04 (gratis)

***Bekijk het originele bericht voor eventuele foto's***

Deel: ' Bericht Avro's Opsporing Verzocht - 1697 '
Lees ook