Avro's Opsporing Verzocht

Lopende Zaken

Dordrecht: overval op supermarkt

Op vrijdag 6 augustus is een gewapende overval gepleegd op Garantmarkt Boerman, een buurtsupermarkt in de Hoekenessestraat in Dordrecht. Om 19.50 uur, vlak voor sluitingstijd, ziet de caissière een man bij de snoepafdeling staan. Ze zijn op dat moment de enige twee mensen in de winkel. Hij loopt op haar af en zegt zachtjes: "Kassa open". De caissière ziet de loop van een pistool op haar gericht. Ze doet de kassa open en de overvaller haalt er zelf de bankbiljetten uit. En hij gaat ervandoor. Bij de deur struikelt hij bijna over een jongen. De overvaller vlucht op een rode mountainbike zonder spatborden. De jongen achtervolgt hem op de fiets.

Vluchtroute:
De overvaller rijdt het wijkje in dat onderaan de spoorbaan ligt. Route: Hoekenessestraat, linksaf de Erkentrudestraat in, rechtsaf de Houweningenstraat in ter hoogte van de Toloysenstraat.

Daar raakt de getuige de overvaller kwijt. Op de Crayensteinstraat vindt de politie even later het hemd dat de dader had uitgetrokken.

Signalement dader:
Blanke man, 20 - 25 jaar, 1.70 - 1.80 m. lang, normaal postuur. Kort, blond haar. Hij droeg een geel-grijs geblokt houthakkershemd: merk: Life Line (maat XL), écru-kleurige broek. Hij kwam benepen over.

De politie vraagt:

- Wie kent of herkent de dader aan de hand van het signalement?
- Wie heeft de dader op vrijdag 6 augustus voor of na de overval in de buurt van de Garantmarkt Boerman gezien, wel of niet op zijn rode mountainbike, zonder spatborden?

- Wie heeft algemene informatie over deze overval?

Reacties
Regiopolitie Zuid-Holland-Zuid
Tel: 0800 - 61 05 (gratis)

***Bekijk het originele bericht voor eventuele foto's***

Zoekwoorden:

Deel: ' Bericht Avro's Opsporing Verzocht - 1856 '
Lees ook