Avro's Opsporing Verzocht

Lopende Zaken

Hoenderloo: overval op RABO-bank

Op vrijdag 13 augustus rond 10.00 uur wordt de RABO-bank in Hoenderloo overvallen. De overvaller gaat om 09.55 uur de bank in. Er staat niemand bij de loketten en hij gaat weer weg. Om 09.58 uur komt een klant de bank binnen. Enkele seconden later volgt de overvaller. Hij zet een pistool op het hoofd van de klant en schreeuwt: "Overval, overval, geld, geld!". De bankmedewerkster legt het geld in de schuifla. De overvaller geeft haar via dat luik een plastic tas die ze moet vullen. Vervolgens moet ook de andere baliemedewerkster dat doen. Binnen 2 minuten vlucht de overvaller op een fiets.

Vluchtroute:
De overvaller vlucht linksaf de Krimweg op. Via een doorsteekje komt hij op de Paalbergweg waar hij de fiets tegen een paar coniferen smijt. Zijn metgezel pikt hem op met een donkere auto. Ze vluchten over de Paalbergweg Hoenderloo uit.

Signalement dader:
Man met lichtgetinte huid, 30 - 35 jaar oud, 1.65 m. lang, normaal postuur, mager, smal gezicht, opvallend strak getrimd snorretje, mogelijk vals. Kort, lichtblauw spijkerjasje, lichtblauwe spijkerbroek, donkere pet met gouden emblemen, gouden borduursels op de klep.
Hij vlucht op een grijze herenfiets, merk Valuas.

De politie vraagt:

- Wie kent of herkent de dader aan de hand van het signalement in combinatie met de beelden van de bewakingscamera?
- Wie heeft de dader omstreeks 13 augustus in de buurt van de bank gezien, mogelijk in gezelschap van een handlanger?
- Wie herkent de fiets?

- Wie heeft algemene informatie over deze overval?

Reacties
Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
Tel: 0800 - 61 01 (gratis)

***Bekijk het originele bericht voor eventuele foto's***

Zoekwoorden:

Deel: ' Bericht Avro's Opsporing Verzocht - 1869 '
Lees ook