Avro's Opsporing Verzocht

Hagestein: twee lijken in maïsveld

Op maandag 20 september vindt een boer twee doodgeschoten mensen in zijn maïsveld, dat zich bevindt naast de rivier de Lek, vlakbij de bekende sluizen in Hagestein. De slachtoffers zijn Javier Juan Pedro Cherman, roepnaam Cherman, en zijn vriendin Inyanique Hijman. Ze waren allebei 21 jaar oud, afkomstig van de Antillen. Ze zijn op maandagavond 13 september vanuit de Bosrijkstraat (de flat van Inyanique) in Eindhoven vertrokken met een brandweerrode BMW 520, kenteken YK - 53 - XN. Ze zouden een afspraak hebben in Helmond, over een reparatie aan de auto. De auto is uitgebrand teruggevonden op woensdagochtend 15 september op een parkeerterrein in Berlicum, op de Kaathoven.

De politie vraagt:

- Wie heeft de twee slachtoffers op maandagavond 13 september met de BMW zien vertrekken vanuit de Bosrijkstraat in Eindhoven?
- Wie weet meer over de afspraak, die de slachtoffers zouden hebben in Helmond?

- Wie heeft hen tussen maandagavond 13 september en woensdagochtend 15 september ergens gezien, mogelijk in gezelschap van anderen? Inyanique had zwarte kleren aan en Cherman droeg een korte blauwe broek en een blauw T-shirt.

- Wie heeft tussen maandagavond 13 september en woensdagochtend 15 september in de buurt van het parkeerterrein Kaathoven in Berlicum iets verdachts gezien of gehoord?

- Wie herkent de BMW en heeft de auto gezien tussen maandagavond 13 september en woensdagochtend 15 september?

- Wie heeft maandagavond 13 september, dinsdag of woensdag iets verdachts gezien in de buurt van het maïsveld? De politie richt zich ook op de mensen die Camping Everstein hebben bezocht.
- Wie heeft mogelijk horen schieten?

- Wie weet meer over het rode kleed, dat is gevonden vlakbij de lichamen, in relatie tot de moord? Het betreft een rood kleed van Xenos, afmetingen 1.75 x 2.50 m. met franjes aan beide zijden.
- Wie heeft algemene informatie over deze moorden?

De Hoofdofficier van Justitie in Dordrecht heeft een beloning van Fl. 50.000,-- uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van dit misdrijf.

Reacties
Regiopolitie Zuid-Holland-Zuid
Tel: 0800 - 61 01 (gratis)

***Bekijk het originele bericht voor eventuele foto's***

Deel: ' Bericht Avro's Opsporing Verzocht - 2392 '
Lees ook