Avro's Opsporing Verzocht

Noord Beveland (Zeeland): verkrachting 6-jarig meisje

Vrijdag 6 augustus is in de duinen op Noord-Beveland een 6-jarig meisje verkracht. Tussen 16.30-17.00 uur is ze opeens uit het zicht van haar broertje en zus. Op dat moment heeft de dader waarschijnlijk gewacht. Hij belooft haar een ijsje en lokt haar verder de duinen in. De dader dreigt haar te doden als ze niet meedoet aan zijn vieze spelletjes. Daarna begint hij haar te verkrachten. De man slaat op de vlucht als de vader van het meisje, die haar is gaan zoeken, roepend in de buurt komt. Hij vindt zijn dochter in de bosjes, helemaal overstuur. Het is dan ongeveer 17.15 uur. De vader heeft de dader in de verte zien weghollen richting parkeerplaats aan het einde van de doodlopende Longroomweg.

Meer activiteiten dader
Het is vrijwel zeker dat de dader in de week van maandag 2 tot en met vrijdag 6 augustus ook met andere kinderen actief is geweest. Steeds in de duinen. Aan drie kinderen laat hij zijn geslachtsdeel zien. Mogelijk zijn er nog meer 'schennisplegingen' van hem geweest bij het strandje. De dader heeft steeds geopereerd op en bij het stuk strand, pal voor camping De Roompot op Noord Beveland. Dit strandje is nog geen kilometer lang.

Signalement dader:
Blanke, Nederlands sprekende man; door de zon gebruinde huid; 30-40 jaar; 1.75-1.80 meter lang; normaal postuur; donker haar en mogelijk snor (er zijn getuigen die menen hem zonder snor te hebben gezien); droeg alleen een strakke, blauwe, zwembroek; had blauwe tas bij zich.

De politie vraagt:

- Wie (her)kent de dader aan de hand van het gegeven signalement in combinatie met de compositietekening?

- Zijn er mensen die weten van meer schennisplegingen van de dader en dit nog niet aan de politie gemeld hebben?

- Zijn er mensen die in de week van 2 tot/met 6 augustus op het strand bij camping De Roompot, een andere camping of op Noord Beveland geweest, die zich iets kunnen herinneren?

- Wil een ieder die vrijdag 6 augustus op dat strand foto's of een videofilmpje heeft gemaakt, waar behalve eigen familie ook onbekenden op staan, dit melden?
Foto's en/of videomateriaal kunnen opgestuurd worden naar: Politie Zeeland - Rechercheteam "De Roompot"
Antwoordnummer 634 - 4330 VB Middelburg (Postzegel is niet nodig) Het materiaal wordt gekopieerd en direct teruggestuurd. Alle gemaakte kosten worden vergoed.

- Zijn er mensen die een man, die voldoet aan het gegeven signalement en compositietekening, hebben zien hollen naar de parkeerplaats aan het eind van de doodlopende Longroomweg? En misschien ook van de Longroomweg naar de/een camping - op de (brom)fiets of per auto?

Reacties
Regiopolitie Zeeland
Tel: 0800 - 61 04 (gratis)

***Bekijk het originele bericht voor eventuele foto's***

Deel: ' Bericht Avro's Opsporing Verzocht - 2934 '
Lees ook