Politiebericht Venlo 15-10-2001
Mediaberichten 15 oktober (14.45 uur)

STRAMPROY Twee gewonden bij mishandeling-2
STRAMPROY - De twee mannen die zondagavond gewond raakten bij een ruzie in een bungalow op de Lochtstraat zijn dezelfde avond na behandeling in het ziekenhuis weer ontslagen. Het is voor de politie nog niet duidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden, de slachtoffers zijn namelijk Bulgaren (24 en 38 jaar) en ze spreken nauwelijks Engels. Getracht wordt met behulp van tolken om een duidelijk verhaal te krijgen. Vermoedelijk is een van de slachtoffers buiten de bungalow al slaags geraakt met drie verdachte personen en vervolgens de bungalow ingevlucht. Daar ging de ruzie verder waarbij er door de verdachten is geslagen en gegooid met een tafelpoot, koekenpan en waarschijnlijk een vuurwapen. Er is niet geschoten en ook niet gestoken waarvan in eerste instantie sprake zou zijn geweest. De slachtoffers hebben zelf geen idee wat de aanleiding zou kunnen zijn, ze verklaren niet veel daarover. Ook de drie vrouwen (eveneens van Bulgaarse afkomst) die in de bungalow aanwezig waren, kunnen de zaak niet duidelijker maken. Van de verdachten is nagenoeg geen signalement bekend.

POSTERHOLT Verkeersgewonden
POSTERHOLT Bij een botsing tussen twee personenautos op de kruising Provincialeweg / Angsterweg zijn zondagmiddag een inzittende vrouw uit Beek (leeftijd onbekend) en een 45-jarige automobilist uit Heerlen gewond geraakt. De vrouw werd met ernstig rugletsel opgenomen in het ziekenhuis te Sittard, de verwondingen van de Heerlenaar zijn onbekend. De aanrijding ontstond toen de 81-jarige automobilist uit Beek (echtgenoot van vrouwelijk slachtoffer) de kruising overstak en geen voorrang verleende aan een 45-jarige automobilist uit Heerlen. Beide autos moesten worden afgesleept.

REUVER Mishandeling en beroving
REUVER De politie heeft zondagavond een 18-jarige Venlonaar aangehouden die op de Karel Doormanlaan een 19-jarige Belfeldenaar had mishandeld. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte die de Belfeldenaar tevens mishandelde en tevens van zijn fiets beroofde. Het incident deed zich eveneens zondagavond voor. Slachtoffer en verdachten kennen elkaar en de Venlonaar gaf aan het slachtoffer te hebben geslagen om een oude rekening te vereffenen. Kennelijk hebben beiden in het verleden al eens mot gehad. Het slachtoffer hield er een pijnlijk oor aan over. Nadat de politie was gewaarschuwd en een signalement van de verdachten was verspreid, troffen agenten op de Markt in Reuver de venlonaar aan die werd gearresteerd. De ontvreemde fiets betreft een blauwe mountainbike van het merk GIANT met opvallende gele sterwielen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Deel: ' Berichten Politie Limburg-Noord mishandeling Bulgaren '
Lees ook