Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 20-08-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 11.30 u) Maandag, 20 augustus 2001

District Kerkrade

Kerkrade; schennispleger
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht kreeg de politie een melding van een schennispleging aan de Schaesbergerstraat in Kerkrade. Een 22-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats toonde zijn geslachtsdeel aan een 56-jarige vrouw uit het Belgische Hombourg. De politie heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Kerkrade; muziekinstallatie inbeslaggenomen
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht omstreeks 02.30 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast op de Deken Deutzlaan in Kerkrade. De politie die terplaatse ging heeft er de muziekinstallatie inbeslaggenomen (politie was eerder vannacht ook al terplaatse geweest in verband met geluidsoverlastmeldingen waarbij de betrokken bewoners waren gewaarschuwd). De politie maakt proces-verbaal op tegen de bewoners.

Gulpen; valse naam
Bij controle afgelopen zondagmiddag op de Molenweg in Gulpen van een bestuurder van een bromfiets bleek dat die de politie aanvankelijk valse identiteitsgegevens / naam had opgegeven. Bij verder onderzoek kwam de politie achter de juiste identiteit van de jongeman, een 15-jarige jongen uit Amstenrade. Die bekende uiteindelijk de politie valse identiteitsgegevens te hebben opgegeven omdat hij nog geen 16 jaar is en derhalve nog geen bromfiets mocht besturen. De politie maakt terzake de beide gepleegde feiten proces-verbaal tegen de verdachte.

Deel: ' Berichten Politie Limburg-Zuid district Kerkrade '
Lees ook