Persberichten politie Rivierenland

---

Maandag, 15 oktober 2001

---


* Dagoverzicht

Politie zoekt getuigen van joy-riding
HUISSEN - De politie Rivierenland is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van enkele personen die met een als gestolen geboekte auto hebben gereden op de Markt in Huissen. Dit vond plaats in de nacht van 13 op 14 oktober.
Het zou gaan op vier blanke mannen/jongens die op twee scooters op de parkeerplaats arriveerden en omstreeks 04.00 uur met de bewuste auto aan het crossen zijn geweest. Hierbij werd hard gereden en vervolgens hard geremd waarbij de achterkant van de auto steeds uitbrak (de handremproef). Ook werd er over de dijk via het talud weer hard de parkeerplaats opgereden en werden er stunts uitgehaald. De auto raakte behoorlijk beschadigd. De politie onderzoekt de zaak.
Onder invloed achter het stuur
ZEVENAAR - De politie Rivierenland heeft op 14 oktober rond 22.50 uur een 49-jarige man uit Zevenaar aangehouden op de Vondellaan in Zevenaar omdat hij met alcohol achter het stuur zat. De politie kreeg een melding van een auto die op een vluchtheuvel op de Vondellaan was geparkeerd. De auto was verlaten; met het voertuig waren kort ervoor twee verkeersborden vernield. De politie hield de bestuurder aan in zijn woning aan de Bergvrede; deze bekende met de auto te hebben gereden en aanrijdingen te hebben veroorzaakt. De man werd meegenomen voor een bloedproef. De man kreeg een rijverbod van acht uur opgelegd.

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl

Deel: ' Berichten politie Rivierenland joy-riding in Huissen '
Lees ook