Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Maandagochtend 24 september 2001
09:55 maandag 24 september 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

ZANDPOL
Bromfietser gewond bij ongeval
Zondagmiddag rond 17.00 uur is een 16-jarige jongen uit deze plaats gewond geraakt nadat hij met zijn bromscooter onderuit was gegaan. Hij reed over het Stieltjeskanaal en remde vermoedelijk te hard bij de kruising met de Zijtak. Hij was ter plekke niet aanspreekbaar en is daarop per ambulance vervoerd naar het Scheperziekenhuis in Emmen.

ASSEN
Met drank op tegen de boom
Zondagnacht even voor 3.00 uur reed een 39-jarige vrouw uit Assen met haar auto over de Vaart. Daar kwam ze, vermoedelijk door overmatig drankgebruik, naast de rijbaan en botste tegen een boom. Bij het ongeval liep ze een gebroken neus op. Ze is per ambulance overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Daar werd een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

ASSEN
Alcomobilist
Zondagavond tegen 18.30 uur reed een 59-jarige automobilist uit Assen over de Europaweg, ter hij had gedronken. Bij de ademtest blies hij 295, wat hem een boete opleverde van 410 gulden.

NORG
Woninginbraak
Zondagavond tegen middernacht merkte een 52-jarige bewoner van de Batinge bij thuiskomst dat er was ingebroken. De achterdeur bleek te zijn geforceerd, en er is een kluis weggenomen.

EELDE
Snelkraak
Zondagnacht tegen kwart voor vijf is een snelkraak gepleegd bij een elektronicazaak aan de Hoofdweg. De daders kwamen binnen door de etalageruit te vernielen. Het is niet bekend of er iets is weggenomen.

EMMEN
Joyride
Zondagmiddag omstreeks 16.30 uur kreeg de politie een melding dat er jongelui met een tractor aan het rijden waren op een bouwplaats. De politie trof ter plekke een 18-jarige jongen uit Emmer-Compascuum aan. Hij werd aangehouden en krijgt een proces-verbaal ter zake joyriding.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Berichten Regiopolitie Drenthe bromfietser gewond '
Lees ook