Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van maandagmorgen 6 augustus
10:15 maandag 6 augustus 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

EMMEN

Twee inwoners van Emmen zijn zondagavond met diverse verwondingen aan gezicht en ledematen in het plaatselijke ziekenhuis beland. Ze zijn ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Sint Gerardusstraat in de wijk Barger Oosterveld in de gemeente Emmen. Door nog onbekende oorzaak verloor de 27 jarige bestuurder de controle over zijn auto en botste tegen een boom. Zowel hij als een 41 jarige inzittende zijn door de brandweer uit het wrak van de auto gehaald. De politie heeft in het ziekenhuis een bloedproef laten nemen van de chauffeur.

NOOITGEDACHT

Een 42 jarige fietser uit De Kwakel is zondagavond met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. De man kwam op het fietspad langs de Borgerderstraat bij Nooitgedacht ten val. Zijn 7 jarig dochtertje die op de stang van de fiets zat liep diverse blauwe plekken en schaafwonden op.

EMMEN

Onbekenden hebben zondagavond een laptop computer gestolen uit een bedrijf aan de Cornelis Houtmanstraat in Emmen. De sleutelhouder ontdekte de diefstal nadat door de alarmcentrale was gebeld. Om in het pand te komen is met een tegel een grote ruit ingegooid.

BEILEN

Een 39 jarige inwoonster van Valthermond is zondagmiddag met onbekend letsel overgebracht naar het AZ in Groningen. De vrouw is overreden door haar eigen paardenwagen. Het ongeval ontstond nadat haar paard, dat ze aan de hand meevoerde over het fietspad langs de Linthorst Homanweg in Beilen door nog onbekende oorzaak op hol sloeg met de wagen achter zich aan. De vrouw is nog even meegerend maar kwam ten val en kwam onder de wielen van de wagen terecht. De combinatie kwam uiteindelijk tot stilstand bij de Domoweg, waar de wagen omsloeg. Het paard mankeerde niets en is door omstanders aan een boom gebonden.

HOOGEVEEN

Bij een inbraak in winkel aan de Nije Nering in Hoogeveen zijn zondagnacht 10 pakjes sigaretten gestolen. Om binnen te komen is met een paar klinkers een zijruit van de winkel ingegooid. De schade wordt geschat op zon duizend gulden.

ORVELTE

Een 54 jarige automobilist uit Westerbork is er zondagavond in verwarde toestand vandoor gegaan nadat hij op de Wezuperweg in Orvelte door een voorbijganger uit het wrak van zijn auto was geholpen. De zwaar beschadigde auto stond tegen een boom. Een zoektocht in de omgeving leverde niets op en de man was ook niet op zn huisadres. Na een paar uur heeft de politie het zoeken gestaakt. Maandagmorgen werd de man thuis aangetroffen. Volgens hem had hij de controle over zijn auto verloren toen hij moest uitwijken voor een overstekende ree. De man die klaagde over pijnlijke ribben verklaarde dat hij in verwarde toestand was gaan zwerven en pas vroeg in de ochtend zijn huis had bereikt.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Berichten Regiopolitie Drenthe verkeersongeval in Emmen '
Lees ook