Beschrijfbare elastische stof om vazen, windlichten e.d. te decoreren


DRONTEN, 20130115 -- Het idee van VaasSok is mooi in al zijn eenvoud: elastische sokken met een afbeelding in één standaardmaat als omhulsel voor vazen, kandelaars, windlichten en potten. Te gebruiken bij speciale gebeurtenissen zoals, geboortes, verjaardagen, Kerst en andere feestdagen. Ook biedt VaasSok een aantal neutrale prints aan die in elk interieur passen.

[De VaasSok]
Begin september 2012 introduceerde Vaassok haar nieuwe product op de beurs ‘Vrij Event’ te Broek op Langedijk. De reacties waren zeer uiteenlopend en veelbelovend:.'Hoe kom je erop', 'Het beste idee van Nederland' en 'Wat leuk en stijlvol'. Het gebruik van een VaasSok biedt een aantal voordelen: De Vaassok is een blikvanger in huis, een attente en goedkope ‘kadotip’, kan voorzien worden van een handgeschreven tekst, verfraait ook beschadigde vazen en vies water is niet zichtbaar. Verder is de VaasSok toe te passen bij een windlicht en breekt de vaas, dan blijven scherven in de Sok.

Over VaasSok
Eind 2011 bedacht Marja Zwetsloot het idee van VaasSok. Na onderzoek ‘Wat vindt de consument hiervan’, startte Marja met het uitzoeken van leveranciers voor de juiste elastische stof, de verpakking en een naaiatelier. Hierbij zijn ook buitenlandse partijen benaderd. In de zomer van 2012 is begonnen met de fabricage van ‘Vaassokken.’ Net op tijd, want op 22 september beleefde VaasSok haar succesvolle introductie op de beurs ‘Vrij Event’ te Broek op Langedijk.


Deel: ' Beschrijfbare VaasSok om vazen, windlichten en potten te decoreren '
Lees ook