Gemeente Oirschot

Besluitenlijst: 23-07-2002

Verkeer Sint-Odulphusstraat
Het college heeft besloten om het gedeelte van de Sint-Odulphusstraat tussen de Dekanijstraat en de Markt in één richting open te stellen. De paaltjes die ter hoogte van de Dekanijstraat bij De Beurs stonden zijn inmiddels verwijderd en het verkeer dat vanuit de Oude Grintweg of de Gasthuisstraat de Sint-Odulphusstraat inrijdt kan nu meteen doorrijden naar de Markt in plaats van via de Kerkstraat/Torenstraat. Deze maatregel is tijdelijk tot en met de oplevering van het gemeentehuis.

Hulpverleningsmaterialen brandweervoertuigen
Het college stelt de raad voor om een krediet van 17.552,50 beschikbaar te stellen voor de aanschaf en vervanging van specialistische materialen die nodig zijn om de hulpverlenings- en reddingsacties, bijvoorbeeld op de A58, goed te kunnen uitvoeren. Deze aanschaf valt binnen het begrote bedrag van 18.151,-.

Countryweekend
Het Countryweekend wordt niet aangemerkt als niet-commercieel evenement en moet gewoon leges betalen voor het gebruik van de markt. De stichting Country en Western Oirschot had een verzoek bij het college ingediend om ingedeeld te worden in de categorie ´niet-commerciële evenementen´, omdat het evenement geen winst oplevert.

Deel: ' Besluitenlijst B&W Oirschot 23-07-2002 '
Lees ook