Gemeente Capelle a/d IJssel

Uit de collegevergadering van 25 maart 2003
Op dinsdag 25 maart 2003 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Leerlingen voor één dag raadsleden
Leerlingen van het IJsselcollege vormden voor één dag de gemeenteraad van Capelle aan den IJssel.

Vergadering Wijkoverlegplatform Capelle-West.
Op maandag 31 maart 2003 om 19.30 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Capelle-West.

Een goede start op weg met de voorschool
Peuters die spelen leren voor later! Ook uw kind heeft recht op een goede start. Het is belangrijk dat kinderen vanaf twee jaar naar de peuterspeelzaal of voorschool gaan.

Informatie- en inspraakavond wijzigingsplan Van Kinsbergenstraat 1 en 1A
Op dinsdag 8 april 2003 houdt de gemeente een inspraakbijeenkomst over het bestemmingsplan Capelle-West 1997 voor de bouw van 14 appartementen.

Sportief Wandelen in Capelle aan den IJssel
Het NOC*NSF, de Nederlandse Kankerbestrijding en de Nederlandse Hartstichting voeren al geruime tijd de campagne Nederland in beweging, waarvan ook Sportief Wandelen onderdeel uitmaakt.

Nieuwe start voor onderhoudsploegen buitenruimte Volgende week dinsdag 1 april is er een nieuwe start voor de onderhoudsploegen van de buitenruimte.

Vergadering Welstandscommissie 1 april 2003
De agenda van de te behandelen bouwplannen ligt op de ochtend voorafgaand aan de vergadering ter inzage bij het Informatiecentrum in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Bekendmaking 19 februari 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwaanvragen, kapvergunningen, sloopvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 26 februari 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en meldingen in procedure zijn.

Bekendmaking 5 maart 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend...

Bekendmaking 12 maart 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, meldingen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 19 maart 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend welke navolgende bouwaanvragen, aanvragen voor invalideparkeerplaatsen en reclamevergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 26 maart 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend welke navolgende bouwaanvragen, kapvergunningen en bestemmingsplannen in procedure zijn.
---

info@capelle-ijssel.nl

Deel: ' Besluitenlijst college van B&W Capelle '
Lees ook