Bespaar circa €6.500 in de komende vijf jaar op vaste lasten


Het gisteren gelanceerde initiatief BESPARING.nl is nu al spraakmakend

NIJMEGEN, 20140614 -- Op vrijdag de dertiende is de website BESPARING.info online gegaan. BESPARING.info is een gloednieuw initiatief van Vollebregt Beheer uit Nijmegen dat bedoeld is om de Nederlandse consument eenvoudig te laten besparen op vaste lasten zoals energie, televisie, telefonie, internet, schadeverzekeringen (zorgverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering, etc.) en uitvaartverzekeringen. De besparing kan hierbij flink oplopen.

[Memokaartje Besparing.Info]

BESPARING.info: “Aan de lancering van BESPARING.info is het nodige onderzoek voorafgegaan. Wij weten inmiddels als geen ander waar Abraham de ‘besparingsmosterd’ haalt.” Volgens BESPARING.info bedraagt de gemiddelde besparing €1.300 per jaar voor een Nederlands gezin. Dat is €6.500 in de komende vijf jaar.

Het team van BESPARING.info, bestaande uit zogeheten ‘besparingsspecialisten’, begeleidt mensen vakkundig van A tot Z bij het realiseren van de verschillende elementen van de totale besparing. Dit kan zowel telefonisch als bij de mensen thuis. BESPARING.info: “Daarin verschillen we sterk van soortgelijke concepten, die vaak alleen uit een fraaie website bestaan, maar daarmee toch de plank misslaan omdat zij de ‘intermenselijke component’ missen. De consument kan gemakkelijk een gratis besparingscontrole uit laten voeren door ons. En als het ‘besparingssucces’ vervolgens online gedeeld wordt, dan ontvangt hij ook nog een bonus van €50 van ons!”

BESPARING.info heeft gekozen voor betrouwbare ‘besparingspartners’ met scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige proposities. Het gaat om Energieprijzen.nl (van Sanoma) voor het besparen op energiekosten, Stipte (van Scarlet) voor het besparen op tv, bellen en internet, Verzekeruzelf.nl voor het besparen op schadeverzekeringen en Vollebregt Verzekeringen, een onderdeel van Vollebregt Beheer, voor het besparen op de uitvaartverzekering.

Bespaar op vaste lasten met BESPARING.info


Deel: ' Bespaar circa 6.500 euro in de komende vijf jaar op vaste lasten '
Lees ook