BesteGarage.nl betaalt rekening garagebezoek


DELFT, 20120209 -- BesteGarage.nl lanceert vandaag de campagne “Hier met je rekening”. Autobezitters die de komende weken een beoordeling achterlaten op de website maken kans dat BesteGarage.nl hun rekening betaalt.

Autobezitters ervaren nog veel wantrouwen bij het bezoek aan een garage. De initiatiefnemers van BesteGarage.nl vinden dat hier een einde aan moet komen. Kosten van de auto is één van de hoogste uitgaven van een Nederlands huishouden. Tegenwoordig kunnen consumenten ieder product online vergelijken, alleen garages was tot nog toe onmogelijk. Via de website kunnen autobezitters gemakkelijk de beste garage voor hun auto in hun buurt vinden.

BesteGarage.nl is sinds november 2011 beschikbaar voor autobezitters in heel Nederland en heeft inmiddels ruim 6.000 autobedrijven aangesloten. Op de website kunnen autobezitters door middel van hun locatie en kenteken de beste garage voor hun auto in hun buurt vinden. Daarnaast kunnen autobezitters een beoordeling achterlaten. De beoordelingen geven aan hoe succesvol de garage is. Hoe succesvoller, dus hoe meer positieve beoordelingen, hoe hoger de garage in de zoekresultaten komt.

Om autobezitters te belonen voor hun beoordeling, maken autobezitters bij het plaatsen van een beoordeling de komende weken kans dat BesteGarage.nl hun rekening betaald.

Steven Kop
Deel: ' BesteGarage.nl betaalt rekening garagebezoek '
Lees ook