---

Afzender: info@bestelwinkel.nl

Contactpersoon: Richard Groen

Bestelwinkel.nl opent haar virtuele deuren

Datum: 17-09-2001

Bestelwinkel.nl opent haar virtuele deuren op 17-09-2001.

De nieuwste online winkel van Nederland zal op 17-09-2001 haar deuren openen. Bestelwinkel.nl zal 3500 erotische artikelen online verkopen.

De bestelwinkel is zo uniek omdat alles werkelijk op de rit is gezet om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De bestellingen worden binnen 5 minuten terug gekoppeld via e-mail. Heeft een klant overhaast een keuze gemaakt, dan kan de bestelling binnen 24 uur ongedaan worden gemaakt. Wij leveren een bestelling binnen 5 dagen, in een blanco doos bij de klant.

Veiligheid:
Bestelwinkel.nl beschikt zelf over een RSA (128 Bits) secure server van VeriSign. Alle gegevens zijn alleen te lezen door de webmaster van Bestelwinkel.nl.

Klantenservice:
Bestelwinkel.nl beschikt ook over een klantenservice welke via e-mail en via de telefoon op kantoortijden te bereiken is.

Klachten:
Binnen 24 uur sturen wij per email een voorstel ter afhandeling van de klacht. Als het voorstel ter afhandeling van de klacht niet naar wens is, zal Bestelwinkel.nl instemmen met bemiddeling door de Consumentenbond of door een andere door de klant aan te wijzen externe geschillencommissie of ombudsman.

Het moederbedrijf Black and White V.O.F. gevestigd te Nijmegen heeft als sedert 1983 een 'echte' winkel in Nijmegen en zal via deze online winkel nog meer consumenten trachten te bereiken.

De nieuwe webwinkel heeft ook al het Koophits Keurmerk certificaat gekregen. Meer informatie over dit keurmerk is via koophits.nl te verkrijgen.

Bestelwinkel.nl

R Spierplantsoen 49

1705 KT

Heerhugowaard

Telefoon: 072-5347920


---

Deel: ' Bestelwinkel.nl opent virtuele deuren '
Lees ook