Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-09-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 09.25 uur
Automobilisten onder invloed

MAARSSEN Een 37-jarige automobilist uit Rotterdam is maandagavond betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

De Rotterdammer was op de Zuilense Ring betrokken bij een kop/staart botsing waarbij alleen materiele schade was ontstaan. Een motoragent sprak de bestuurders aan en constateerde dat de Rotterdammer alcohol had gedronken.

Op het bureau bleek vervolgens dat de 37-jarige man 0,8 promille alcohol in zijn lichaam had. Hij kreeg een boete van 410 gulden opgelegd.

MIJDRECHT - Een 32-jarige automobilist uit Langeraar is maandagavond betrapt op het rijden onder invloed van alcohol op de A.C. Verhoefweg.

De Langeraarder werd gecontroleerd in het kader van het alcoholproject Doe nuchter, rij alcoholvrij. Na de positieve uitslag van de blaastest op straat moest de man mee naar het bureau. Uit de ademanalyse bleek dat hij 1,25 promille alcohol in zijn bloed had.

Hij kreeg een boete van 900 gulden.

Bestuurder ernstig gewond

LINSCHOTEN Een 28-jarige bestuurder van een bestelbus uit Den Haag raakte maandagmiddag ernstig gewond toen hij op de M.A. Reinaldaweg van de weg raakte en tegen een boom in een tuin van een woning tot stilstand kwam.

De man werd met ernstig hoofdletsel vervoerd naar het UMC te Utrecht. Er waren geen getuigen van het ongeval. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder rijdend in de richting van Montfoort kennelijk van de weg geraakt.

Van de bestuurder is nog geen verklaring opgenomen.

Deel: ' Bestuurder bestelbus ernstig gewond na ongeluk in Linschoten '
Lees ook