KSI International NV

P E R S B E R I C H T

IJsselstein, 24 mei 2002

Bestuurder Toon Rijken van Centric KSI kondigt vertrek aan

Toon Rijken, directielid van het beursfonds Centric KSI Holding N.V. te IJsselstein, heeft vandaag bekend gemaakt dat hij per 1 juli a.s. zijn functie neerlegt. In de vanmiddag te houden Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal hij zijn besluit persoonlijk bekend maken.

Rijken was in 1986 een van de oprichters van KSI International dat in oktober vorig jaar met Multihouse N.V. fuseerde tot Centric KSI Holding N.V. Vanaf 1987 was Rijken directeur van KSI International. Na de fusie met Multihouse vormde hij samen met Centric oprichter Gerard Sanderink de directie van Centric KSI.

Tropenjaren
Rijken geeft twee redenen voor zijn vertrek: "Nu de fusie is geslaagd en de herstructurering van het voormalige KSI International vrijwel is afgerond, kan Gerard Sanderink het bedrijf uitstekend met zijn team leiden. Daar komt bij dat de afgelopen jaren zeer intensief zijn geweest, je kunt gerust stellen dat ik een paar tropenjaren achter de rug heb." Concrete plannen voor de toekomst heeft Rijken nog niet: "Eerst maar eens goed uitrusten, daarna zien we wel verder."

Bestuurder Gerard Sanderink begrijpt en respecteert de beslissing en spreekt zijn waardering uit voor de wijze waarop Rijken en hij hebben samengewerkt. "Toon heeft zich enorm ingezet om de fusie tot een succes te maken. Daarin is hij uitstekend geslaagd," aldus bestuurder Sanderink.

Over Centric KSI Holding N.V.
Centric KSI Holding N.V. is een innovatieve en toonaangevende ICT-onderneming, opererend in de Benelux. De circa 700 medewerkers verlenen diensten op het gebied van consultancy, projectmanagement, systeemontwikkeling, gebruikersondersteuning, implementatie en beheer van infrastructuren. Centric KSI levert bovendien specialistische en generieke softwareproducten op het gebied van E-Business, Electronic Banking & Payment Solutions en E-Learning & E-Testing (Web Based Trainingen). Daarnaast levert Centric KSI hardwareproducten. Om haar klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, werkt Centric KSI nauw samen met andere Centric-bedrijven en een aantal strategische businesspartners. Centric KSI werkt vooral voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, in de telecommunicatiesector en bij handel en overheid. Centric KSI Holding N.V. is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext N.V. te Amsterdam. De totale Centric-organisatie telt circa 3.000 medewerkers en behoort tot de top-tien van automatiseringsondernemingen in de Benelux.

Zoekwoorden:

Deel: ' Bestuurder Toon Rijken van Centric KSI kondigt vertrek aan '
Lees ook