Ingezonden persbericht

Bestuurslid ael geeft discriminerende uitspraken toe

Michiel Smit (Raadslid Rotterdam); "Waar blijven de antidiscriminatieclubs nu?"

ROTTERDAM, 20030313 -- NieuwRechts heeft ontdekt dat Nabil Marmouch (Bestuurslid AEL Nederland) discussieert onder de naam MokroMike en MokroMike II op een aantal discussieforums. Hier doet hij een aantal uitspraken die niet aan duidelijkheid te wensen over laten.


---
NieuwRechts heeft ontdekt dat Nabil Marmouch (Bestuurslid AEL Nederland) discussieert onder de naam MokroMike en MokroMike II op een aantal discussieforums.

De these van NieuwRechts werd andermaal bevestigd door de volgende feiten:

Op het Fok-Forum begeeft Marmouch zich onder dezelfde naam. Als registratie adres hanteert hij N.Marmouch@wanadoo.nl. Op het Fok-Forum laat hij zich overigens een stuk genuanceerder uit, al blijft de essentie hetzelfde.

Ook spreekt hij in een artikel op Maroc.NL, volgens zichzelf, namens 600 leden van de AEL.

Op het Fok-forum wordt hij geconfronteerd met de feiten maar doet alsof er niets aan de hand is, de arrogantie van de macht lijkt het wel. Er is niets raar aan zijn uitspraken. Wat voor rechts Nederland 'discriminatie' is, is voor hem een verworven recht, alsof hij nooit anders heeft gekend. Hij geeft dus zijn uitspraken toe.

NieuwRechts voelt zich verplicht om enkele uitspraken van deze Nabil Marmouch te citeren. Voordat we tot de quotes overgaan het volgende: Marmouch is een van de grondleggers van AEL Nederland en heeft ook de domeinnaam AEL.NL geregistreerd. De uitlatingen van dit bestuurslid kunnen dan ook niet los worden gezien van het gedachtegoed van deze extremistische, anti-Nederlandse partij.

Hij zet aan tot haat, en bedreigt. Dit blijkt uit de volgende uitspraak van hem:

"Zolang die zionistische-kakkerlakken denken dat ze ongestraft kunnen roven, onderdrukken en moorden zulen zijn noch in eigenland, noch daarbuiten weten wat het is om veilig te kunnen leven"

Hoe je het went of keert... Dit is strafbaar!

AEL's sympathie voor terroristen beschrijft hij op deze manier:

"Ik vind deze terroristen zoals gezien op de video en hun ronselaars een legitiem doel voor pro palestijnse verzetsacties hier in Nederland en elders op de wereld."

Voor de goede orde, het ging hier over mensen die tegen de Russen in Tsjetsjenië wilde vechten. Had niets te maken met welke Palestijnse koppeling dan ook.

Als laatste nog een mooie invulling over Nabils gedachtegoed:

"En Israel in haar huidige staat moet vernietigd worden"

==> Het gehele artikel vind je hier
==> Dossier AEL: www.nieuwrechts.nl/dossiers.php?id=2

Zoekwoorden:

Deel: ' Bestuurslid ael geeft discriminerende uitspraken toe '
Lees ook