Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

26-02-2003

Bestuurszaken

Overige vergunningen

Overige vergunningen

Toestemming verleend aan Basisschool de Kameleon voor het houden van een carnavalsoptocht op vrijdag 28 februari langs de straten rondom de school.

Toestemming verleend aan carnavalsvereniging de Nathalzen te Loo,

voor het houden van een carnavalsoptocht van kinderen op zaterdag 1 maart en een carnavalsoptocht op maandag 3 maart te Loo.

Toestemming verleend aan Dazoe Evenementenreclame, voor het plaatsen van reclameborden in de periodes van 7 maart t/m 18 maart van 11 april t/m 22 april en van 23 april t/m 3 juni in verband met een open dag van het Titus College te Arnhem/ Velp.

Toestemming verleend aan Dazoe Evenementenreclame voor het plaatsen van reclameborden in de periode van 7 april t/m 20 april in verband met een Internationale Raskattententoonstelling in de Rijnhal op 20 en 21 april.

Toestemming verleend aan Fabian Promotions Holland voor het plaatsen van reclameborden in de periode van 9 maart t/m 15 maart in verband met een collecte van het Nationaal Reumafonds.

Zilverschoon 14, inritvergunning.

Zilverschoon 16, inritvergunning.

Zilverschoon 20,inritvergunning.

Zilverschoon 22, inritvergunning.

Zilverschoon 12a, inritvergunning.

Als u bezwaar heeft tegen één van de verleende vergunningen, kunt op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. De bezwarentermijn kan per vergunning variëren, informeer daarom eerst bij de betreffende afdeling van de gemeente.

Zoekwoorden:

Deel: ' Bestuurzaken Gemeente Duiven 26-02-2003 '
Lees ook