PERSBERICHT - 13 AUGUSTUS 2001

Betoverende overnachtingen in de Efteling

Net als Sneeuwwitje, Roodkapje, Langnek en de Wolf en de zeven Geitjes overnachten in het Sprookjesbos van de Efteling....? Voor het eerst in het 49-jarige bestaan van de Efteling krijgen vier gezinnen de kans om dit mee te maken. Zij beschreven hun droomovernachting in het feeërieke park en wonnen daarmee deze bijzondere prijs.

Voor de eerste vier vrijdagen in augustus heeft de Efteling een gezin uitgenodigd om de nacht door te brengen in het Sprookjesbos. Het gezin meldt zich 's ochtends bij de entree van het park en kan gedurende de dag alle attracties en shows uitgebreid bezoeken.

Als de poorten om 21.00 uur sluiten en alle bezoekers het park hebben verlaten, kunnen de kinderen met hun ouders in alle rust ronddwalen over de paden van het Sprookjesbos. Daarna worden zij verwacht in het Sprookjesmuseum op het Herautenplein, dat voor de gelegenheid is omgetoverd tot een slaapparadijsje. Hier zullen de kinderen vermoeid van alle belevenissen hun ogen sluiten en wegdromen......

Ontbijt op bed
Vroeg in de ochtend wekt Roodkapje het gezin met een ontbijt op bed, zoals zij ook geregeld voor haar oma doet. Na een vroege ochtendwandeling door het Sprookjesbos, mag het gezin de poorten van de Efteling voor de andere bezoekers openen.

Het bijzondere verblijf in de Efteling wordt op zaterdag afgesloten met een laatste bezoek aan alle attracties, shows en sprookjesfiguren. Dat wordt extra lang genieten, want op de zaterdagen organiseert de Efteling de Zomeravonden . Op deze sfeervolle avonden verzorgen vele bekende artiesten een optreden op vier verschillende podia in het park. De Zomeravonden worden afgesloten met een lasershow... een spectaculair einde van een onvergetelijk verblijf in de Efteling!

Deel: ' Betoverende overnachting in de Efteling '
Lees ook