PERSBERICHT

Beurs presenteert grote consumentenactie in laatste weekend 'Het Waanzinnige Woonweekend' op Binnenhuis 2000

Rotterdam, 1 maart 2000 - Tijdens de laatste drie dagen van de beurs Binnenhuis, The Quality of Life® verwacht de organisator een massaal aantal
bezoekers in Ahoy' Rotterdam. Deze verwachting heeft alles te maken met de consumentenactie van het Waanzinnige Woonweekend. Gedurende het weekend
maken alle bezoekers kans op schitterende prijzen.

Tal van exposanten hebben prijzen ter beschikking gesteld voor deze consumentenactie. De prijzen zijn daardoor zeer afwisselend en variëren in waarde. De bezoekers maken kans op bijvoorbeeld één van waardevolle prijzen ter verfraaiing en aankleding van een woning: 25 m² grindvloer, 20 m² laminaatvloer, een echt grenen schouw, dekbedovertrekken 'Living Colors' uit de collectie van Jan des Bouvries, etc. Daarnaast zijn er tal andere prijzen te winnen als een friteuse, een jaarabonnement op het Kunstblad 'Vernissage', een reproductie van Wiebe van der Zee die bekend staat voor zijn langwerpige schilderijen met koeien, een schoonheidsbehandeling, een olieverfschilderij en diverse kadobonnen te besteden bij de exposanten.

Openingstijden
De beurs is nog geopend tot en met zondag 5 maart 2000. Openingstijden zijn op vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag is de beurs geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De beurs is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, doorlopend geopend.
De toegangsprijs is voor volwassenen * 17,-, kinderen t/m 12 jaar * 8,-, pas 65+ houders * 15,- een gezinskaart voor volwassenen en twee kinderen kost * 40,-.

Organisatie
The Quality of Life® created by Binnenhuis is georganiseerd door RTB Beurzen. Naast deze beurs is RTB Beurzen ook verantwoordelijk voor Buitenshuis 2000: een tuinbeurs en alles wat met het buitenleven te maken heeft (van 16 tot en met 19 maart 2000). Ook Visma (van 22 tot en met 26 maart), de grootste hengelsportbeurs van Europa is bekend bij talrijke hengelaars.
In het najaar treft u in Ahoy' Rotterdam de beurzen Femina en Sfeer & Interieur (6 tot en met 15 oktober), SkiHapp (19 tot en met 22 oktober) en Cupido aan. Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout. RTB Beurzen is de eerste en enige beursorganisatie die vooralsnog ISO 9002 gecertificeerd is.

Deel: ' Beurs Binnenhuis presenteert grote consumentenactie '
Lees ook