Ingezonden persbericht


Persbericht

Leeuwarden, 9 maart 2010

Beurs Huis & Tuin trekt meer bezoekers!

Leeuwarden - De beurs Huis & Tuin die van 4 t/m 7 maart in het WTC Expo Leeuwarden plaatsvond, heeft 29.913 bezoekers getrokken.

Dit is een stijging van de bezoekersaantallen van bijna 5% ten opzichte van 2009, toen 28.580 bezoekers de beurs bezochten. Met dit jaar ook meer deelnemende bedrijven is de organisatie verheugd te kunnen meedelen dat de beurs Huis & Tuin, ondanks economisch mindere tijden, groei laat zien in zowel de bezoekers- en exposanten aantallen. Met tevreden exposanten die goede contacten hebben gelegd en zaken hebben gedaan, kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde 7e editie van Huis & Tuin. Opvallend was dat er veel gepind werd en de bezoeker de hand niet op de knip heeft gehouden bij de aanschaf van artikelen voor in en/of om huis.

Onder de hoveniers wordt traditiegetrouw elk jaar gestreden om de hoveniersbokaal. De aangelegde modeltuinen werden gejureerd op basis van de strenge criteria van de Stichting Vaste Keurings Commissie (VKC). Waarbij zaken als materiaalkeuze, indeling, stijlen en het gebruik van o.a. vijvers, pergola's en veranda's tegen het licht werden gehouden. Jurgen Smit, hovenier en bekend van tuinprogramma's op televisie, beoordeelde de tuinen en reikte de Hoveniersbokalen van Huis & Tuin 2010 uit aan de winnaars. Van de 10 gejureerde modeltuinen, ging de eerste prijs naar Tuinadviesbureau & Hoveniersbedrijf Michel van Kammen, de tweede prijs ging naar Alkema Hoveniers en de derde prijs naar Van Tuinen Tuinservice.

Deel: ' Beurs Huis & Tuin trekt meer bezoekers '


Lees ook