Gemeente Den Helder

persberichten

(toekomstige) bewoners kiezen appartement in Malzwin Noord en Zuid

Datum: 28 september 1999

In Malzwin Noord en Zuid worden op de zogenaamde centrale as twee woonblokken met appartementen gebouwd. Om de betrokkenheid van de bewoners bij hun wijk te vergroten, heeft de gemeente besloten dat de (toekomstige) bewoners van Malzwin hun voorkeur voor één van de ontwerpen mogen uitspreken.

De twee appartementenblokken zijn bepalend voor het aanzicht van de wijk. Voor het ontwerp van de appartementenblokken heeft de gemeente alle in Malzwin actieve (projectmatige) aannemers gevraagd een ontwerp voor de appartementen te maken. Uit de inzendingen heeft de Welstandscommissie drie ontwerpen gekozen. Eén ontwerp gaat uit van vijf woningen per complex, de andere twee ontwerpen van zes woningen.

De ontwerpen liggen vanaf 27 september tot en met 25 oktober bij het Service- en Informatiepunt in Julianadorp op Boterrug 3435 ter inzage. Bewoners van Malzwin Noord en de toekomstige bewoners van Malzwin Zuid hebben een brief gekregen met daarbij een formulier waarop zij hun voorkeur kenbaar kunnen maken.

Het ontwerp dat de meeste voorkeursstemmen krijgt, zal, als alles goed verloopt, uiteindelijk verder uitgewerkt en gebouwd worden.
_________________________________________________________________

Laatste verandering: september 30, 1999

Deel: ' Bewoners kiezen appartement in Malzwin Den Helder '
Lees ook