Gemeente Zoetermeer

Stadsnieuws

`Palenstein schoon, heel en veilig'

Bewoners Palenstein maken hun wijk schoon

Afgelopen woensdagmiddag hebben bewoners van Palenstein gezamenlijk de handen uit de mouwen gestoken en door middel van een papierprikactie hun wijk van zwerfafval ontdaan. De actie was onderdeel van de campagne Palenstein schoon, heel en veilig.

De papierprikactie is georganiseerd op initiatief van de huismeesters en flatopzichters van de woningcorporaties, in samenwerking met de gemeente.

Bewoners en kinderen van bewoners zijn samen enthousiast aan de slag gegaan om al het afval dat tijdens de jaarwisseling in de wijk is ontstaan, weg te werken.

Campagne
In de campagne Palenstein schoon, heel en veilig werken organisaties als de woningcorporaties, Bovos, politie en de gemeente samen met de bewoners aan een leefbaar Palenstein. De campagne is vanuit de gemeente gestart met een schoonmaakactie. Nu, zo vlak na de jaarwisseling, is het aan de bewoners om hun wijk opgeruimd te houden.

Na afloop van het papierprikken kregen alle vrijwilligers in het buurthuis een drankje aangeboden, terwijl de jeugd zich vermaakte bij de disco, die speciaal voor hen was georganiseerd.
_________________________________________________________________


_________________________________________________________________

Gemeente Zoetermeer © januari 1999

Last update: 8 januari 1999

Deel: ' Bewoners Palenstein Zoetermeer maken hun wijk schoon '
Lees ook